Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τα σημαντικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια και η ανησυχία για Αραγιούρι
Τα σημαντικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια και η ανησυχία για Αραγιούρι

Τα σημαντικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια και η ανησυχία για Αραγιούρι

Η νίκη με 3-1 στον πρώτο αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Πάφο και μάλιστα εκτός έδρας δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην Ανόρθωση, αν και για πολλούς η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ήδη κλείσει θέση στα προημιτελικά.

Η νίκη και η καλή εμφάνιση της ομάδας έρχεται να «δέσει» στις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας η οποία συνεχίζει να παίρνει νίκες και να ανεβαίνει ψυχολογικά μένοντας εντός στόχων. Στην Ανόρθωση μπορεί να «έσκασαν» πλατιά χαμόγελα για την επιτυχία στην Πάφο αλλά τα χαμόγελα πάγωσαν κάπως με τον τραυματισμό του Αραγιούρι.

Ο Φινλανδός θα διαφανεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, όμως θεωρείται δεδομένο ότι στον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ στην Αρένα δεν θα είναι διαθέσιμος.

Δυο κρίσιμα και σημαντικά ντέρμπι
Τη Δευτέρα η Ανόρθωση καλείται να αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στην Αρένα και θα έχει δυο σημαντικές απουσίες. Αυτή του Ουάρντα που είναι τιμωρημένος και του Αραγιούρι που είναι τραυματίας. Επίσης, κάποιοι άλλοι παίκτες που ήταν εκτός θα διαφανεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Μετά την ΑΕΚ η Ανόρθωση έχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μιας και θα υποδεχθεί την Ομόνοια και μαζί με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ θα έχει δυο παιχνίδια εξαιρετικά δύσκολα στη σειρά που αν καταφέρει και τα πάρει θα μπει με άλλη δυναμική στη μάχη του τίτλου.

Πάφος πρωτάθλημα και κύπελλο
Ακολούθως η Ανόρθωση θα κληθεί να αναμετρηθεί δυο φορές με την Πάφο και πάλι. Αρχικά θα δώσει τον επαναληπτικό κυπέλλου που θα προσπαθήσει να σφραγίσει την πρόκριση της και λίγες μέρες μετά θα ταξιδέψει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει την απαιτητική Πάφο.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend