Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Πήγε στο σπίτι του για ραντεβού (στα τυφλά) και «εγκλωβίστηκε» λόγω lockdown!
Πήγε στο σπίτι του για ραντεβού (στα τυφλά) και «εγκλωβίστηκε» λόγω lockdown!

Πήγε στο σπίτι του για ραντεβού (στα τυφλά) και «εγκλωβίστηκε» λόγω lockdown!

Η Wang έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα στο WeChat- κινεζική πλατφόρμα social media- ότι βρέθηκε ξαφνικά σε lockdown με τον άνδρα που είχε ραντεβού, όταν επισκέφθηκε το σπίτι του για να γευματίσουν.

Στην ανάρτησή της η γυναίκα ανέφερε ότι είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην πόλη Zhengzhou από την Guangzhou, για την κινεζική πρωτοχρονιά.

«Μεγαλώνω, οπότε οι γονείς μου κανόνισαν πάνω από 10 ραντεβού στα τυφλά», ανέφερε. Συμπλήρωσε ότι ο άνδρας με τον οποίο της κανόνισαν το πέμπτο ραντεβού είπε ότι «ήταν καλός στη μαγειρική και με κάλεσε στο σπίτι του, προκειμένου να μου μαγειρέψει ένα γεύμα».

Όμως, κατά τη διάρκεια του γεύματος ανακάλυψε ότι η κοινότητα στην οποία ζει ο άνδρας μπήκε σε lockdown, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού και κατέληξε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του.

Η Wang δήλωσε στα ΜΜΕ την Κυριακή ότι είχε «εγκλωβιστεί» για τέσσερις ημέρες στο σπίτι του άνδρα και ότι η κατάσταση «δεν ήταν ιδανική». Εκείνος της μαγείρευε κάθε ημέρα, όμως- συμπλήρωσε η γυναίκα- «δεν μιλάει πολύ».

Δεν είναι σαφές αν η Wang παραμένει «εγκλωβισμένη» στο σπίτι του. Στην Zhengzhou έχουν καταγραφεί πάνω από 100 κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με την Global Times.

Την Τρίτη αποφασίστηκε να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις που δεν θεωρούνται κρίσιμες και γίνονται εκτεταμένα τεστ κορωνοϊού στους 12,6 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης. Η Κίνα εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής στον ιό, κάτι που σημαίνει ότι είναι σύνηθες φαινόμενο να επιβάλλεται ξαφνικό lockdown σε κοινότητες όπου εντοπίζονται κρούσματα.

Με πληροφορίες από BBC

Send this to a friend