Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Καταστηματάρχες και περίοικοι της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά διαμαρτύρονται για επικίνδυνο εργοτάξιο (φώτο)
Καταστηματάρχες και περίοικοι της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά διαμαρτύρονται για επικίνδυνο εργοτάξιο (φώτο)

Καταστηματάρχες και περίοικοι της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά διαμαρτύρονται για επικίνδυνο εργοτάξιο (φώτο)

Έντονα παράπον και διαμαρτυρίες είχαμε από καταστηματάρχες και κατοίκους  της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά στη Λάρνακα, στο οποίο εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου εκτελούνται εργασίες, αλλά σύμφωνα με τους πολίτες της περιοχής, δεν λαμβάνονται τα μέτρα προστασίας.

Όπως μας εξήγησαν, φοβούνται να περάσουν από τον εν λόγω δρόμο γιατί όταν εργάζονται εκεί πέφτουν ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Δεν τίθεται θέμα ακαταλληλότητας του κτηρίου, αλλά τα παράπονα και οι φόβοι των παραπονούμενων σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, αφορούν τον κίνδυνο που διατρέχουν, τόσοι οι ίδιοι, αλλά και οι ανυποψίαστοι περαστικοί που περνούν κάτω από το κτίριο ή ακόμη και διερχόμενα αυτοκίνητα να τους κτυπήσει κάποιο αντικείμενο.

Οι ανησυχίες εντείνονται ακόμη περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι το εν λόγω οικοδόμημα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από μια κεντρική αρτηρία της Λάρνακας.

 

Send this to a friend