Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στο ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου
ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στο ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου

ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στο ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου

Το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Κίνα.

Το J Hotel Shanghai Tower, στην Κίνα, δεν είναι απλώς ένα ακόμη πολυτελές ξενοδοχείο. Πρόκειται για το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το οποίο καταλαμβάνει τους τελευταίους ορόφους του Πύργου της Σαγκάης -στα 632 μέτρα είναι το ψηλότερο κτίριο σε όλη την Κίνα και το δεύτερο ψηλότερο στον κόσμο-, και αποτελεί την καρδιά του πολυσύχναστου χρηματοοικονομικού κόμβου της Σαγκάης.

Το ξενοδοχείο αποτελεί μια όαση γαλήνης και ηρεμίας συνδυάζοντας αρμονικά το μοντέρνο στοιχείο με την κινεζική φιλοξενία, ενώ απλώνεται από τον 84ο έως τον 105ο όροφο του Πύργου και στην κατοχή του βρίσκεται και ο 120ος όροφος του εντυπωσιακού αυτού ουρανοξύστη. Από τα βασικά χαρακτηριστικά του; Η πανοραμική θέα σε όλη τη Σαγκάη.

Σε αυτό το ορόσημο design και αρχιτεκτονικής, οι σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει υλικά όπως λάκα, λούστρο και σμάλτο καθώς και μέταλλο, κρύσταλλο και μωσαϊκά που δίνουν ζωή σε έναν χώρο που κόβει την ανάσα με την δημιουργικότητα που τον διακρίνει σε κάθε του γωνιά.

Το J έχει 165 δωμάτια, εκ των οποίων τα 34 είναι σουίτες. Υπάρχει 24/7 προσωπική υπηρεσία μπάτλερ, εσωτερική πισίνα, προϊόντα περιποίησης των πολυτελών οίκων Hermes και Diptyque, μπανιέρες σε σχήμα πέταλου μανόλιας, πολυτελές σπα με έμφαση στις περιποιήσεις Ρέικι και πλήρες σετ κινέζικου τσαγιού σε κάθε δωμάτιο.

Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις τύπους σουιτών, με την πιο ακριβή να είναι η Shanghai Suite -η έκτασή της υπολογίζεται στα 380 τετραγωνικά μέτρα. Εκτός από το κυρίως υπνοδωμάτιο, αυτή η σουίτα περιλαμβάνει σαλόνι, γραφείο, κουζίνα, χώρο φυσιοθεραπείας και ένα δωμάτιο- ντουλάπα.

Το φθηνότερο δωμάτιο κοστίζει περίπου 557 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ενώ η J Suite -μια σουίτα ένα σκαλί κάτω σε πολυτέλεια από την Shanghai Suite- κοστίζει ανά διανυκτέρευση περίπου 10.467 δολάρια!

Υπάρχουν, επίσης, επτά διαφορετικοί χώροι φαγητού μέσα στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου ενός καντονέζικου εστιατορίου που ονομάζεται Heavenly Jin στον 120ο όροφο του Πύργου, αλλά και εστιατόρια που σερβίρουν ιαπωνικές και ιταλικές γεύσεις, καθώς και απογευματινό τσάι.

Το J Hotel ανήκει στην Jin Jiang International, μια από τις μεγαλύτερες κρατικές ξενοδοχειακές και τουριστικές εταιρείες της Κίνας.

Send this to a friend