Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Xmas Giveaway by Petrolina»
Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού  «Xmas Giveaway by Petrolina»

Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Xmas Giveaway by Petrolina»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Πετρολίνα, «Xmas Giveaway by Petrolina» στο Instagram, που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μεγάλα δώρα.

Η εταιρεία Πετρολίνα ανέδειξε τους μεγάλους νικητές, ύστερα από τυχαία κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους χρήστες που έλαβαν μέρος ακολουθώντας σωστά τις οδηγίες. Οι τυχεροί νικητές κέρδισαν:

  • 2 PS5
  • 1 iPhone 13 128GB MDN
  • 1 SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 128GB BLK
  • 2 iRobots Roomba 606
  • 2 δωροκουπόνια για καύσιμα κίνησης αξίας €100 από Πετρολίνα.

Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τρία πολύ απλά βήματα, ώστε να διεκδικήσουν ένα από τα πλούσια δώρα: έκαναν follow το account της @Petrolinaholdings, απάντησαν σωστά με σχόλιο την ερώτηση ‘Πώς ονομάζονται τα καύσιμα της Πετρολίνα’ και έκαναν Tag δύο φίλους με την απάντησή τους.

Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να δείχνει το ενδιαφέρον του για να λάβει μέρος από τις πρώτες κιόλας μέρες της έναρξης του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 9 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2021 και η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2022. Οι νικητές ενημερώθηκαν άμεσα μετά την κλήρωση, με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές, ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και εύχεται το 2022 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και αισιοδοξία.

 

 

Send this to a friend