Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Appla: Μια εταιρεία «βασισμένη» σε διεθνή πρότυπα και καλές πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου
Appla: Μια εταιρεία «βασισμένη» σε διεθνή πρότυπα και καλές πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου

Appla: Μια εταιρεία «βασισμένη» σε διεθνή πρότυπα και καλές πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου

Η τεχνολογία καταλαμβάνει καθημερινά όλο ένα και περισσότερο μέρος της ζωής μας, με σχεδόν τα πάντα γύρω μας να συνδέονται πλέον με το διαδίκτυο, και την Appla να είναι η απάντηση, για όλες τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός πολιτών προχωρεί καθημερινά σε αγορές μέσω του διαδικτύου, καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να «ενταχθούν» στη νέα ψηφιακή εποχή.

Η Appla είναι μια εταιρεία η οποία «χτίστηκε» πάνω σε διεθνή πρότυπα και καλές πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου, βασισμένη σε τεχνολογία από το Ισραήλ, αλλά και τη βαθιά γνώση της κυπριακής αγοράς και πραγματικότητας.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών στην Κύπρο, απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, στον τομέα της τεχνολογίας και του διαδικτύου, και στοχεύει να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που οι Κύπριοι πραγματοποιούν τις καθημερινές αγορές τους.

Σύντομα οι υπηρεσίες της Appla θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν επιτέλους μια «αναβαθμισμένη» εμπειρία διαδικτυακών αγορών, μέσω μιας πλατφόρμας που ήρθε εδώ για να μείνει!

Λίγα λόγια για την Appla

Η Appla, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εδώ για να «μεταφέρει» την κυπριακή οικονομία στην ψηφιακή εποχή και να αυξήσει την οικονομική δραστηριότητα, τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των πολιτών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την πιο προηγμένη εμπειρία διαδικτυακών αγορών στην Κύπρο, μέσω της πλατφόρμας μας, στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ότι θέλουν, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ένα διαδικτυακό πολυχώρο, όπου οι έμποροι μπορούν προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, και να αυξήσουν τα έσοδά των επιχειρήσεων τους.

Μέχρι σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και καταστημάτων έχουν ήδη κάνει το βήμα για την ένταξη τους στη νέα ψηφιακή επανάσταση.

Έλα σήμερα στην οικογένεια της Appla!

www.appla.cy

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24506800

Send this to a friend