Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυκτα της Πρωτοχρονιάς, έχασε τη ζωή της 20χρονη από την Ορόκλινη.

Η θανατηφόρα σύγκρουση συνέβη στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αραδίπου, παρά το μνημείο Κυανόκρανων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Η 20χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος όταν παρεξέκκλινε της πορείας του, εισήλθε σε χαντάκι σύμφωνα με την πορεία του και αφού σύρθηκε για 50 περίπου μέτρα, επανήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από τη σύγκρουση οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της κοπέλας. Ο 24χρονος κρατείται για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο της σύγκρουσης βρισκόταν γυναίκα η οποία φέρεται να παρουσιάστηκε ως η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα των νεαρών. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία που έφερε άντρα ηλικίας 47 ετών από την επαρχία Λάρνακας, να είναι αυτός ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή. Ο 47χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

 

Ο Δήμο Λάρνακας την περασμένη Πέμπτη προχώρησε στον τερματισμό της σύμβασης με την εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση της δημοτικής αγοράς, σύμφωνα με την σχετική πρόνοια που υπάρχει στο συμβόλαιο.

Ανακοίνωση του δήμου αναφέρει ότι οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση ως αποτέλεσμα της μη συμπλήρωσης του έργου παρά τα επανειλημμένα χρονικά περιθώρια που δόθηκαν στον εργολάβο και της μη τήρησης των όρων της σύμβασης.

Ο Δήμος Λάρνακας θα προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατό.

Όπως πληροφορούμαστε, με την ανάληψη του εργοταξίου, οι λειτουργοί του δήμου διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, αλλά φαίνεται να υπάρχουν και κακοτεχνίες στο κτήριο που θα καταγγελθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με βάση το συμβόλαιο που αρχικά είχε υπογραφεί, η νέα δημοτική αγορά ήδη παρουσιάζει καθυστέρηση στην παράδοσή της περίπου δύο χρόνων.

Ο Ανδρέας Βύρας μας δήλωσε ότι ο δήμος θα αναλάβει πλέον την αποπεράτωση του έργου, αλλά και την επιδιόρθωση των κακοτεχνιών με δικά του συνεργεία. Υπολογίζεται ότι αυτό θα διαρκέσει περίπου 2-3 μήνες.

 

 

Send this to a friend