Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Αδιόρθωτος, μετά το φόνο, ξυλοκόπησε κι άλλη γυναίκα
Λάρνακα: Αδιόρθωτος, μετά το φόνο, ξυλοκόπησε κι άλλη γυναίκα

Λάρνακα: Αδιόρθωτος, μετά το φόνο, ξυλοκόπησε κι άλλη γυναίκα

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Το 2006 σκότωσε τη συμβία του και την έκαψε στο καπό του αυτοκινήτου… Καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση για υπόθεση ανθρωποκτονίας, αλλά παρέμεινε αδιόρθωτος, αφού όταν αποφυλακίστηκε δεν μπόρεσε να αποβάλει την τάση για εγκληματικές ενέργειες σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών. Ο λόγος για τον Κ.Κ., 51 χρόνων, από την επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος χθες καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος, με δική του παραδοχή, σε κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην πρώην συμβία του και κλοπής… Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο κατηγορούμενος κουβαλούσε προηγούμενη καταδίκη φυλάκισης 16 χρόνων για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε το 2006, σκοτώνοντας την τότε συμβία του και βάζοντάς την μέσα στο καπό του αυτοκινήτου, το οποίο στη συνέχει πυρπόλησε.

Το Κακουργιοδικείο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 16 χρόνων, αλλά αποφυλακίστηκε το 2016.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, μετά την αποφυλάκισή του σύναψε σχέση με Ελληνοκύπρια γυναίκα μονογονιό, μητέρα τριών παιδιών. Όταν, όμως, σε μεταγενέστερο στάδιο η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν, αυτός δεν συμφώνησε μαζί της. Άρχισε να την παρακολουθεί, να της τηλεφωνεί και να της στέλνει μηνύματα, ζητώντας της επίμονα να συνεχίσουν την σχέση τους. Από κάποιο σημείο κι έπειτα, η γυναίκα άρχισε να φοβάται την συμπεριφορά του κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα να μετακομίσει, μαζί με τα παιδιά της, σε άλλη κατοικία.

Ο 51χρονος, ωστόσο, συνέχισε να την παρακολουθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο κρύφτηκε πίσω από ένα δέντρο, στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν η παραπονούμενη αναμένοντας την. Όταν η γυναίκα εξήλθε του ξενοδοχείου για να μεταβεί στο αυτοκίνητό της, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κάταγμα στο ζυγωματικό. Της έκλεψε, επίσης, το κινητό τηλέφωνο.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την πράξη του, εκφράζοντας την μεταμέλειά του.

Επιβάλλοντας, όμως, την ποινή φυλάκισης 24 μηνών, η επαρχιακή δικαστής Εύη Ευθυμίου τόνισε το γεγονός ότι η επίθεση του κατηγορουμένου σε βάρος της παραπονούμενης ήταν εντελώς απρόκλητη, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα επιβολής ποινής αποτρεπτικού χαρακτήρα, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη και την προηγούμενη καταδίκη του κατηγορουμένου.

Send this to a friend