Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φονικό/Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 53χρονου θύματος
Φονικό/Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 53χρονου θύματος

Φονικό/Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 53χρονου θύματος

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα τον Αντρέα Ευαγγέλου, 53 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν εντός του εν λόγω χώρου στάθμευσης, ένα αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος, εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος, ο οποίος έφερε αριθμό τραυμάτων, που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Από τις μαρτυρίες που συνέλεξε η Αστυνομία από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, φαίνεται ότι μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, ακολουθούσε το όχημα του 53χρονου. Στην προσπάθεια του θύματος, να σταθμεύσει στον πιο πάνω χώρο στάθμευσης, ένας από τους επιβάτες της μοτοσικλέτας, προσέγγισε το αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε τον 53χρονο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για διενέργεια εξετάσεων, κατά τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Η σωρός του 53χρονου, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου σήμερα γύρω στις 10.30π.μ., αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Σε δηλώσεις του χθες στη σκηνή, ο Χρίστος Ανδρέου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι «απόψε γύρω στις 20:30 λήφθηκε πληροφορία ότι συγκεκριμένο άτομο δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών σε συγκεκριμένη περιοχή στην Λάρνακα».

Μέλη της αστυνομίας, είπε, «μετέβησαν άμεσα στο συγκεκριμένο σημείο, απέκοψαν την σκηνή και εντόπισαν ένα άτομο το οποίο διαπιστώθηκε αργότερα πως πρόκειται για 53χρονο, ο οποίος φαίνεται ότι είχε δεχθεί αριθμό πυροβολισμών».

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν, ανέφερε ο κ. Ανδρέου, διαπιστώθηκε ότι δυο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ή μοτοποδήλατο, κάτι που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, φαίνεται να εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση,

Αντιλαμβάνεστε, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, «είμαστε στα πολύ αρχικά στάδια. Αυτή την στιγμή έχει αποκλειστεί η σκηνή, όπως έχω πει, γίνονται εξετάσεις από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών και τους Ιατροδικαστές για να διαπιστώσουμε ή τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε κάποια μαρτυρία για να έχουμε τουλάχιστον κάτι στα χέρια μας για να δούμε πως προχωρούμε».

Για το πόσοι κάλυκες εντοπίστηκαν στην σκηνή και το είδος του όπλου που έκαναν χρήση οι δράστες ο κ. Ανδρέου είπε πως είναι πολύ νωρίς για να έχουμε αυτές τις λεπτομέρειες ακόμα. Επανέλαβε ότι «γίνονται ακόμη εξετάσεις στην σκηνή δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί ο αριθμός των σφαιρών που έχει δεχθεί το θύμα». Γίνονται εξετάσεις για να εξακριβώσουμε τον αριθμό των σφαιρών και οτιδήποτε άλλο το οποίο θα μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση, πρόσθεσε.

Το θύμα διέμενε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, ανέφερε ο κ. Ανδρέου, προσθέτοντας πως φαίνεται να είχε σταθμεύσει στον χώρο στάθμευσης και εκεί είχε δεχθεί τους πυροβολισμούς.

Στην περιοχή παρέμεναν στη διάρκεια της νύχτας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα με τη λήψη καταθέσεων και έλεγχο βίντεο κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης από την περιοχή.

Send this to a friend