Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Christmas countdown: Οι μικροί ντετέκτιβ των Υπεραγορών Αλφαμέγα επιστρέφουν
Christmas countdown: Οι μικροί ντετέκτιβ των Υπεραγορών Αλφαμέγα επιστρέφουν

Christmas countdown: Οι μικροί ντετέκτιβ των Υπεραγορών Αλφαμέγα επιστρέφουν

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με πλούσια δώρα και προσφορές

 Μετρώντας αντίστροφα για την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν μπει σε γιορτινή διάθεση και το μεταδίδουν μέσα από το χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό τους σποτ.

Με σλόγκαν «Χριστούγεννα στις ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ξεχωριστά όπως και εσείς», το νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας εξιστορεί τις περιπέτειες τεσσάρωνλιλιπούτειωνντετέκτιβοι οποίοι προσπαθούννα ανακαλύψουν γιατί τα Χριστούγεννα στις Αλφαμέγα είναι τόσο ξεχωριστά! Πρωταγωνιστής του σποτ είναι και φέτος ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους λόγω της συμμετοχής του σε δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα.

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, ο νούμερο ένα προορισμός για τα γιορτινά ψώνια των καταναλωτών, γιορτάζουν για άλλη μια χρονιά τα Χριστούγεννα με πλούσιες προσφορές και δώρα. Συγκεκριμένα, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα μέσω του παιχνιδιού Spin & Win Christmas Edition που ξεκίνησε από τις 29 Νοεμβρίου.

Με αγορές 50 ευρώ και άνω σε μια απόδειξη, σκανάροντας την εφαρμογή Stick&Win, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα θα μπορούν να γυρίσουν τον τροχό και να κερδίσουν μεταξύ άλλων ηλεκτρικές συσκευές, διαμονές σε ξενοδοχείο και vouchers από γνωστά καταστήματα και εστιατόρια. Ένας τυχερός θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, ένα voucher €1000 από το LeroyMerlin για ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2022, ισχύει και για διαδικτυακές αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα, νοουμένου ότι οι πελάτες έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους για το πρόγραμμα Stick&Win.

Ζήστε κι εσείς ξεχωριστά Χριστούγεννα παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Send this to a friend