Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Emirates ενισχύει τον στόλο της με την παραλαβή του 123ου εμβληματικού αεροσκάφους A380
Η Emirates ενισχύει τον στόλο της με την παραλαβή του 123ου εμβληματικού αεροσκάφους A380

Η Emirates ενισχύει τον στόλο της με την παραλαβή του 123ου εμβληματικού αεροσκάφους A380

  • Ο αερομεταφορέας που έχει αγοράσει τα περισσότερα Α380, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει για 21 χρόνια στα μεγαλύτερα εμπορικά αεροσκάφη του κόσμου
  • Η κορυφαία διεθνής αεροπορική εταιρεία είναι αισιόδοξη για την ανάκαμψη του κλάδου

  Η Emirates παρέλαβε σήμερα το 123ο αεροσκάφους Airbus A380 super jumbo. Το αεροσκάφος, εγγεγραμμένο ως A6-EVS, αποτελεί το τελευταίο μοντέλο αεροσκάφους A380 που εντάσσεται στον στόλο της Emirates, σηματοδοτώντας ένα ακόμη ορόσημο στη σταθερή 21ετή δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας στο πρόγραμμα της.

Παραλαμβάνοντας ένα ολοκαίνουριο αεροσκάφος εν μέσω της πανδημίας, η Emirates αποδεικνύει για άλλη μία φορά την αισιοδοξία της για την ανάκαμψη του κλάδου και την επιστροφή της ταξιδιωτικής ζήτησης.

Η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που ανακοίνωσε την αγορά του A380 στην Αεροπορική Έκθεση του Φάρνμπορο το 2000, όταν το αεροσκάφος εξακολουθούσε να είναι εμπορικά διαθέσιμοως A3XX. Ακολούθησε η πρόσθετη παραγγελία 15 ακόμη αεροσκαφών στο Dubai Air Show του 2001, μια τολμηρή κίνηση δεδομένου ότι ανακοινώθηκεμόλις 6 εβδομάδες μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε η Emirates ήταν ζωτικής σημασίας για την έναρξη του προγράμματος, που συγκέντρωσε κορυφαίες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες και εκπροσώπους από την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού για να αναπτύξουν και να διαθέσουν το μεγαλύτερο εμπορικό αεροσκάφος στον κόσμο με πλήρες διπλό κατάστρωμα και ευρύχωρες καμπίνες.

Από την πρώτη του πτήση, το A380 συνεχίζει να εξάπτει τη φαντασία, να δημιουργεί ενθουσιασμό και να προσελκύει την προτίμηση των ταξιδιωτών για τους ήσυχους, ευρύχωρους και άνετους εσωτερικούς του χώρους.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates δήλωσε: «Το A380 είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό αεροσκάφος για πολλούς λόγους. Στην Emirates, μας έδωσε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία, να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά τη ζήτηση σε αεροδρόμια που είχαν περιορισμούςκαι να ενισχύσουμε την ανάπτυξη του δικτύου μας. Το A380 θα παραμείνει το κορυφαίο προϊόν της Emirates για τα επόμενα χρόνια και ζωτικός πυλώνας του πλάνου μας για την επέκταση του δικτύου».

«Μέσω του αεροσκάφους που παραλαμβάνουμε σήμερα θα παρέχονται τα τελευταία προϊόντα καμπίνας , συμπεριλαμβανομένου της νέας Premium Οικονομικής θέσης. Συγκριτικά με το πρώτο μας A380, που παραδόθηκε το 2008, υπάρχουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις με στόχο να διασφαλιστεί η μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία της πτήσης με ένα A380 της Emirates. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Airbus και όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλλαν στην προώθηση και την παρουσίαση των πολλαπλών καινοτομιών,κάνοντάς μας να καταγράψουμε στο ιστορικό μας πολλές «πρωτιές στον κλάδο» και, κυρίως, να παρέχουμετο καλύτερο δυνατό στους πελάτες μας».

«Το A380 έχει αλλάξει τα πρότυπα όσον αφορά την πτήση, αλλά καιτην ταξιδιωτική εμπειρία για πολλούς επιβάτες. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες δεκαετίες με την Emirates, η οποία τις εμπλουτίζει συνεχώς με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, ώστε οι επιβάτες της σε όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των A380», δήλωσε ο Guillaume Faury, Διευθύνων Σύμβουλος της Airbus. «Εκ μέρους όλων των ομάδων της Airbus, θα ήθελα με αφορμή αυτό το ορόσημο παράδοσης, να ευχαριστήσω θερμά την Emirates, τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα A380 στον κόσμο, για την ακλόνητη εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας. Ελπίζουμε σε πολλές ακόμη επιτυχείς προσγειώσεις!».

Το τελευταίο μοντέλο αεροσκάφους τύπουA380 που θα παραδοθεί στην Emirates παρέχει όλα τα γνώριμα προϊόντα της αεροπορικής εταιρείας, όπως τις Ιδιωτικές Σουίτες Πρώτης Θέσης καιτα ShowerSpa, το εξαιρετικά δημοφιλές A380 On board Bar, τη νέα Premium Οικονομική καμπίνα και τα πιο πρόσφατα συστήματα ψυχαγωγίας εν πτήση για μοναδικές εξατομικευμένες εμπειρίεςκαι απεριόριστες επιλογές περιεχομένου.

Στην Αεροπορική Έκθεση στο Ντουμπάι τον Νοέμβριο του 2021, η Emirates ανακοίνωσε επίσης ένα σημαντικό πρόγραμμα αναδιαμόρφωσης, σύμφωνα με το οποίο 52 από τα υπάρχοντα αεροσκάφη της A380 θα διαθέτουν πλέον την ανανεωμένη Premium Οικονομική καμπίνα, μαζί με άλλες βελτιώσεις στον εσωτερικό χώρο, υπογραμμίζοντας τη συνεχή δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να διασφαλίζει ότι η εμπειρία ταξιδιούστο A380 παραμένει η καλύτερη.

Send this to a friend