Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς το Συσσίτιο Λάρνακας
Καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς το Συσσίτιο Λάρνακας

Καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς το Συσσίτιο Λάρνακας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Την στήριξη σε περίπου 450 άπορες οικογένειες που αναλογούν γύρω στα 1200 άτομα παρέχει το Συσσίτιο Λάρνακας, το οποίο εδώ και 13 χρόνια προσφέρει καθημερινά φρέσκο ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του δήμου Άντρη Ανδρέου παρέδωσαν πρόσφατα στηνυπεύθυνη του συσσιτίου, Στάλω Βωνιάτη,επιταγή ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ για τις ανάγκες του συσσιτίου.

Το ποσό μαζεύτηκε από την διοργάνωση του ετήσιουφιλανθρωπικού δείπνου που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο ξενοδοχείο Radisson Blu για τον σκοπό αυτό. Κατά την παράδοση της επιταγής, ο δήμαρχος εξήρε τις προσπάθειες της ομάδας εθελοντών που προσφέρουνστον πάσχοντα συνάνθρωπό μας επί καθημερινής βάσης.

«Το Συσσίτιο Λάρνακας βρίσκεται πάντα σε συνεχή ανάγκη για αγαθά. Για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, ειδικότερα με τις επιπλέον ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία, απαιτείται συνεχής υλική ενίσχυση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.Το συσσίτιο, το οποίο στεγάζεται στην οδό Γρίβα Διγενή, προσφέρει πρωτίστωςαγάπη και αποτελεί καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς.

Όποιος συνδημότης μας επιθυμεί να προσφέρει υπηρεσίες ήαγαθά πρώτης ανάγκης, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 99448154», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας.

Send this to a friend