Home ΕΞΟΔΟΣ Σε ένα πετρόχτιστο σπίτι στη Λάρνακα μπορείς να διοργανώσεις τα πιο ωραία εταιρικά ή ιδιωτικά πάρτι
Σε ένα πετρόχτιστο σπίτι στη Λάρνακα μπορείς να διοργανώσεις τα πιο ωραία εταιρικά ή ιδιωτικά πάρτι

Σε ένα πετρόχτιστο σπίτι στη Λάρνακα μπορείς να διοργανώσεις τα πιο ωραία εταιρικά ή ιδιωτικά πάρτι

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και η χαρά και το χαμόγελο είναι σχηματισμένα στα πρόσωπα όλων μας. Αυτός ο μήνας είναι ένας μήνας γιορτής και διασκέδασης, αφού εκτός από τις ονομαστικές γιορτές, υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος με την παρέα ή τους συναδέλφους σου.

Αν ψάχνεις τον ιδανικό χώρο για να διοργανώσεις εταιρικό ή ιδιωτικό πάρτι , τότε εμείς σου έχουμε την πιο ωραία λύση και αυτή θα την βρείς στην ταβέρνα «Τα Αλώνια». Στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο κυπριακό σπίτι, με ένα ζεστό χώρο που σε περιμένει να απολαύσεις το φαγητό του και όχι μόνο, αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα «Αλώνια» πραγματοποιούνται μουσικογευστικές βραδιές με ζωντανή μουσική.

Στην ταβέρνα υπάρχει επίσης δεύτερος χώρος, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 άτομα, στον οποίο μπορείς να διοργανώσεις ιδιωτικό ή εταιρικό πάρτι, ενώ μετά από συνεννόηση με το μαγαζί μπορείς να το διοργανώσεις οποιαδήποτε άλλη μέρα της εβδομάδας και αυτοί θα σου παρέχουν ζωντανή μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24634642

Larnakaonline Έξοδος 

Send this to a friend