Home ΕΞΟΔΟΣ Αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της πόλης «απέκτησε αδερφάκι» και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει
Αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της πόλης «απέκτησε αδερφάκι» και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει

Αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της πόλης «απέκτησε αδερφάκι» και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει

Πίτσες, μακαρονάδες, μπρουσκέτες και ριζότο που μας ταξιδεύουν νοητά σε μιλανέζικες πλατείες και γραφικά σοκάκια της Ρώμης. Η ιταλική κουζίνα είναι πάντα πρώτης στις καρδιές μας και σίγουρα δεν θα πούμε ποτέ όχι σε ένα ιταλικό γεύμα.

Το ιταλικό εστιατόριο στον πεζόδρομο της οδού Αθηνών στις Φοινικούδες αποτελεί μια διαχρονική αξία στην Λάρνακα  για όσους αναζητούν μια γρήγορη και οικονομική λύση για το γεύμα ή το δείπνο τους .Και η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ, ούτε με την εξυπηρέτηση, ούτε με την ποιότητα των φαγητών που σερβίρει. Ο λόγος για το Aldente – Larnaca το οποίο απέκτησε αδερφάκι αφού χθες άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στο Metropolis Mall και έχει καταφέρει να γίνει talk of the town. Τόσο η μοναδική αρχιτεκτονική, όσο και η διακόσμηση η οποία φέρνει ένα αέρα από Amalfi, το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Όσο για το φαγητό, σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού εκτός απ’ τις πλούσιες σαλάτες στο μενού θα βρεις πίτσες ψημένες στον ξυλόφουρνο αλλά και φρέσκιες μακαρονάδες με ότι υλικά μπορείς να φανταστείς. Αγαπημένες επιλογές είναι το spaghetti με κεφτέδες και σάλτσα ντομάτας και  το Linguine alla Pescatora.

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend