Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: «Ούτε ο προπονητής μας είναι έξω από το κάδρο, ούτε οι παίκτες»
Χριστοφόρου: «Ούτε ο προπονητής μας είναι έξω από το κάδρο, ούτε οι παίκτες»

Χριστοφόρου: «Ούτε ο προπονητής μας είναι έξω από το κάδρο, ούτε οι παίκτες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τη φετινή πορεία της «Κυρίας», για την ήττα από την ΠΑΕΕΚ και για τη συνέχεια.  

Για την ήττα από την ΠΑΕΕΚ: «Ήταν από εκείνα τα απογεύματα που τελειώνει το παιχνίδι, κάθεσαι σε μια καρέκλα και ψάχνεις να δεις τι έγινε. Ότι έκανε στον στόχο η ΠΑΕΕΚ, έγραφε. Ήταν μια οδυνηρή ήττα, που μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα στη βαθμολογία και όχι αυτά που πιστεύαμε στην αρχή και με τις μετεγγραφές που έγιναν το καλοκαίρι. Φέραμε ποδοσφαιριστές με κριτήριο την εμπειρία και τις παραστάσεις πρωταθλητισμού. Όταν αρχίσαμε και με την πορεία μας στην Ευρώπη, αντιληφθήκαμε ότι πετύχαμε. Μέσα σε στιγμές του πρωταθλήματος αντιληφθήκαμε αυτή την ποιότητα. Ωστόσο, αυτή η άρνηση της ήττας εμφανίζεται αραιά και που, και μας λείπει και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το διορθώσεις. Δεν είναι ζήτημα ποιότητας, αλλά του γιατί αυτή η συγκέντρωση που βλέπουμε σε ορισμένα παιχνίδια δεν την βλέπουμε σε όλα. Δεν μπορώ εγώ να δώσω την εξήγηση, αλλά αυτό το φαινόμενο πρέπει να εκλείψει… χθες. Ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για τις ευθύνες και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Σε μια ομάδα, όταν κάτι δεν πάει καλά, οι ευθύνες δεν ανήκουν μόνο σε ένα άτομο. Όπως το ίδιο ισχύει και στις επιτυχίες. Είναι για όλους. Ούτε ο προπονητής μας είναι έξω από το κάδρο, ούτε οι παίκτες. Τώρα πως γίνεται μετά μια τέτοια ήττα από την ΠΑΕΕΚ να συζητάμε πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια και αν θα τα καταφέρουμε. Από την ερχόμενη Δευτέρα πρέπει να έρθουν νίκες. Πρέπει να πάμε στο Βελιγράδι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι μας αναλογεί και να έρθουμε πίσω και να βλέπουμε μόνο νίκες».

Για την ανακοίνωση των οπαδών: «Οι οργανωμένοι μας εξέδωσαν μια ανακοίνωση στο κλίμα που νιώθουμε όλοι. Δεν μπορώ εγώ να τα βάλω με τον κόσμο, γιατί δώσαμε δικαιώματα με αυτό που συνέβη το Σάββατο».

Send this to a friend