Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εικόνα μόνιμα προβληματική…
Εικόνα μόνιμα προβληματική…

Εικόνα μόνιμα προβληματική…

Έντεκα αγωνιστικές, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες. 15 γκολ υπέρ και 18 κατά. Αυτά είναι τα τραγικά στατιστικά της Ανόρθωσης του Τιμούρ Κετσπάγια. Μία Ανόρθωση χωρίς αρχή και τέλος. Μία Ανόρθωση που δέχεται τρεις επιθέσεις και δέχεται τρία γκολ και δεν θυμίζει σε τίποτα… Ανόρθωση.

Μία Ανόρθωση που χτίστηκε το καλοκαίρι στην άμμο. Με επιλογές από τον Τιμούρ Κετσπάγια που δεν βγήκαν, δεν «έδεσαν», δεν πρόσφεραν. Εξαίρεση οι Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλος οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν αλλά απ’ εκεί και πέρα το χάος.

Μία ομάδα που παρουσιάζει μόνιμα προβληματική εικόνα. Ακόμη και η πρωτοεμφανιζόμενη στην Α΄ κατηγορία ΠΑΕΕΚ την κέρδισε ρίχνοντας της τριάρα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μία έδρα που κάποτε οι ομάδες έχαναν από τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.

Όπως και να το κάνουμε αυτή η Ανόρθωση είναι προβληματική, με πολλές αδυναμίες και πολλές ελλείψεις. Δεν εμπνέει, δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο και κινδυνεύει με το να μείνει ακόμη και εκτός εξάδας. Η χρονιά πάει να χαθεί. Ακόμη και η πρόκριση να έρθει στην Ευρώπη δεν θα αλλάξουν και πολλά. Η Ανόρθωση είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν. Και μιλάμε για μία σεζόν που οι δυο πρώτες ομάδες πάνε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έχουμε γράψει ξανά. Η μεγαλύτερη ευθύνη στην εικόνα της τωρινής Ανόρθωσης βαραίνει πρώτιστα τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος δείχνει ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα με κάποιες κινήσεις να μοιάζουν κινήσεις πανικού.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια του Δεκέμβρη μοιάζουν τελικοί για την Ανόρθωση μέσα από τα οποία πιθανόν να διαφανεί και η πολιτική που θα χαράξει η διοίκηση στο μεταγραφικό παζάρι. Μία διοίκηση που επιβάλλεται να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην κατρακύλα της ομάδας.

Πάνος Λάρκος-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend