Home ΕΞΟΔΟΣ Bean Bar: Σερβίρει καφέ και μέσω delivery
Bean Bar: Σερβίρει καφέ και μέσω delivery

Bean Bar: Σερβίρει καφέ και μέσω delivery

Η νεοσύστατη αλυσίδα καφέ έχει αρχίσει να κερδίζει τους καταναλωτές

Τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ του Bean Bar μπορούν να απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή στον χώρο τους οι λάτρεις του Βrand. Η νέα αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, η οποία λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο εντός καταστημάτων των Υπεραγορών Αλφαμέγα, εξυπηρετεί ήδη τους πελάτες της και μέσω delivery.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό μπορούν να παραγγέλνουν και να απολαμβάνουν στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού επιθυμούν τα εκλεκτά χαρμάνια του Bean Bar, καθώς η εταιρεία συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, ανέφερε πως «παρά το σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του, το Bean Bar έχει αρχίσει να κερδίζει τους λάτρεις του καφέ. Οι παραγγελίες, τόσο εντός των καταστημάτων μας όσο και μέσω της υπηρεσίας delivery, καταγράφουν ανοδική πορεία, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενισχύει την πεποίθηση που είχαμε από την αρχή ότι το Bean Bar ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά του καφέ».

Το Bean Bar εισάγει μια εντελώς νέα φιλοσοφία στην παρασκευή του καφέ, δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να επιλέξουν την ποικιλία της προτίμησής τους, από μια γκάμα που προέρχεται, μεταξύ άλλων, από τη Λατινική Αμερική με Cool διάθεση, τη Νικαράγουα με Calm διάθεση, την Κόστα Ρίκα με Wild διάθεση και τη Βραζιλία με διάθεση Alive. Η αλυσίδα σερβίρει, επίσης, φρέσκους χυμούς και smoothies για όσους θέλουν κάτι εναλλακτικό. Πέραν όμως των εκλεκτών προϊόντων του, το Bean Bar αποτελεί ένα Brand που αποπνέει ενθουσιασμό, φρεσκάδα, θετικά vibes και φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο “tribe” ανθρώπων με κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για ποιοτικό καφέ.

Υπενθυμίζεται ότι το Bean Bar λειτουργεί μέχρι στιγμής εντός των υπεραγορών Αλφαμέγα σε Πολεμίδια και Ακρόπολη, καθώς επίσης και εντός του Metropolis Mall στη Λάρνακα, ενώ σύντομα αναμένεται το άνοιγμά του στο κατάστημα Αλφαμέγα στον Κάψαλο Λεμεσού. Βάσει των σχεδιασμών της εταιρείας, η επέκταση του Βrand θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε όλη την Κύπρο, τόσο εντός των καταστημάτων Αλφαμέγα όσο και αυτόνομα.

Μπείτε στο “tribe” του Bean Bar και απολαύστε τον αυθεντικό καφέ που ταιριάζει με τη διάθεσή σας. https://beanbar.com.cy/

Send this to a friend