Home ΕΞΟΔΟΣ Το σπίτι του «Home Alone» μπορεί να γίνει δικό σας για μία μόνο νύχτα
Το σπίτι του «Home Alone» μπορεί να γίνει δικό σας για μία μόνο νύχτα

Το σπίτι του «Home Alone» μπορεί να γίνει δικό σας για μία μόνο νύχτα

Το «Μόνος στο Σπίτι» (Home Alone) αποτελεί μία από τις αγαπημένες ταινίες που κάθε Χριστούγεννα χαίρεσαι να βλέπεις –ακόμα και αν την έχεις παρακολουθήσει τόσες και τόσες φορές.

Τώρα, όσοι αγαπούν το «Home Alone» μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να μείνουν στο σπίτι της ταινίας. Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή του Σικάγο, το σπίτι θα είναι διαθέσιμο για κράτηση στις 7 Δεκεμβρίου προς 25 δολάρια. Το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο Aibnb είναι ότι όποιοι καταφέρουν να το κλείσουν θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στις 12 Δεκεμβρίου και μόνο για μία νύχτα.

Τους επισκέπτες θα υποδεχθεί κατά την άφιξη ο Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Κέβιν ΜακΚάλιστερ, που ενσάρκωσε ο Μακόλεϊ Κάλκιν. «Μπορεί να μην με θυμάστε ως ιδιαίτερα ευγενικό», φέρεται να είπε ο Μπας στο σχετικό δελτίο τύπου, όπως σημειώνει το BBC.

«Αλλά μεγάλωσα και θα χαιρόμουν να μοιραστώ μαζί σας το σπίτι της οικογένειάς μου – ακόμα και την πίτσα μου – αυτές τις γιορτές. Απλά προσπαθήστε να μην αφήσετε την ταραντούλα μου, Axl, ελεύθερη αυτή τη φορά», προσθέτει.

 

Send this to a friend