Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Τρία εκατομμύρια θέλει το Αμμόχωστος, βλέπουμε τα πράγματα πιο θετικά»
«Τρία εκατομμύρια θέλει το Αμμόχωστος, βλέπουμε τα πράγματα πιο θετικά»

«Τρία εκατομμύρια θέλει το Αμμόχωστος, βλέπουμε τα πράγματα πιο θετικά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα που υπάρχει με το «Αμμόχωστος», το Δασάκι και το ΠΑΠ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητείται το εν λόγω θέμα στην επιτροπή προσφύγων της Βουλής. Προηγήθηκε μια άλλη σύσκεψη με πρωτοβουλία του υπουργού δικαιοσύνης και συνεπικουρημένη από τον υπουργό εσωτερικών, κατά την οποία συζητήσαμε τους πρακτικούς τρόπους. Υπάρχει ένα πλάνο. Αυτά που είπε ο Γιώργος Καρράς είναι η πραγματικότητα όμως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο έτσι ώστε να αποφύγουμε το κλείσιμο των τριών σταδίων.

Υπάρχει η συνεργασία της πολεοδομίας και η βοήθεια από τους υπουργούς έτσι ώστε να γίνουν οι έλεγχοι και να πιστοποιηθεί η στατική ασφάλεια των γηπέδων μας. Με την ολοκλήρωση αυτών των μελετών θα μπούμε σε ένα 2ο στάδιο, κατά τον οποίο θα ξεκινήσουν να ανακαινίζονται τα γήπεδα. Έχουμε μια άριστη συνεργασία με την αρχή αδειοδότησης και στηρίζουμε το έργο της. Μετά τη συνάντηση της Παρασκευής βλέπουμε τα πράγματα πιο θετικά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε το κλείσιμο των γηπέδων».

Αν υπάρχει θέμα με τις κερκίδες του «Αμμόχωστος»: «Πρέπει να γίνουν οι μελέτες. Υπάρχουν υποδείξεις οι οποίες θα επιβεβαιωθούν από τις μελέτες. Αν χρειάζεται θα κατεδαφιστούν κερκίδες και θα κτιστούν νέες.

Για το ποσό που απαιτείται για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο «Αμμόχωστος»: «Απαιτείται ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια. Το μεγαλύτερο αφορά τις κερκίδες και την ηλεκτροδοτική εγκατάσταση του σταδίου».

Send this to a friend