Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τι είπε ο Νταρμπισάιαρ για ΑΕΚ, στόχους και για τα παιδιά του!
Τι είπε ο Νταρμπισάιαρ για ΑΕΚ, στόχους και για τα παιδιά του!

Τι είπε ο Νταρμπισάιαρ για ΑΕΚ, στόχους και για τα παιδιά του!

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, μίλησε στην ιστοσελίδα ΕΥΑΠ και τον Αγαθοκλή Γαρδίκη.

Αναλυτικά τι είπε για την ομάδα μας:

-Η ΑΕΚ Λάρνακας τα πηγαίνει περίφημα την φετινή σεζόν στην 1st Ντιβίζιον. Πιστεύεις ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

Ματ-Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ δυνατό κλαμπ που θέλει φέτος να πιέσει για έξοδο στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε εβδομάδα προκειμένου να το πετύχουμε αυτό και έχουμε ευτυχώς μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Ο,τιδήποτε παραπάνω, πέρα από την Ευρώπη, είναι ένα μπόνους για εμάς.

Α- Μπορεί τώρα να θεωρείσαι ένας ποδοσφαιρικός ηγέτης στην Κύπρο, όμως κάποια στιγμή στην καριέρα σου είχες δεχθεί έντονη κριτική. Πως την αντιμετώπισες;

Μ – Οι κριτικές και οι κακοί σχολιασμοί θα υπάρχουν πάντα άσχετα με το πόσο καλά αποδίδεις μέσα στο γήπεδο και τι πέτυχες. Οπότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις το ποιος είσαι και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Και να δουλέψεις, φυσικά σκληρά.

Τα δυο αγόρια μου αυτήν την στιγμή βρίσκονται στις ακαδημίες της ΑΕΚ Λάρνακας και πραγματικά το απολαμβάνουν. Αν μελλοντικά ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, υπέροχα, αν δεν ασχοληθούν κανένα πρόβλημα απολύτως. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και να είναι ευτυχισμένα.

Send this to a friend