Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Παύλου: «Υπάρχει το ρόστερ στην ΑΕΚ για πρωταθλητισμό!»
Παύλου: «Υπάρχει το ρόστερ στην ΑΕΚ για πρωταθλητισμό!»

Παύλου: «Υπάρχει το ρόστερ στην ΑΕΚ για πρωταθλητισμό!»

Στον SUPER SPORT FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής  Κούλλης Παύλου. Αναφέρθηκε στην βαθμολογική σημασία των δυο σημερινών ντέρμπι και στην πορεία τίτλου της ΑΕΚ

Για την πορεία της ΑΕΚ :« Είναι κάτι που χαροποιεί όλη την Λάρνακα διότι είναι μια ομάδα που αποδίδει στο γήπεδο και μας κάνει περήφανους. Δείχνει αντάξια και θα έλεγα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε και πλέον να το λέμε ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ οδεύει για το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σταθερή αγωνιστικά. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από τα σκαμπανεβάσματα δείχνει πιο ώριμη από πότε. Υπάρχει το ρόστερ για πρωταθλητισμό και νομίζω ότι είναι κρυφό μυστικό για τον στοχο του πρωταθλητισμο. Βγάζει αποτελεσματικότητα, κινητικότητα ενώ παρουσιάζει πολύ καλή ισορροπία αμυντικά. Μαλιστα με νίκες στα ντέρμπι η πίστη ανάμεσα στις τάξεις των παικτών μεγαλώνει το συναίσθημα για διακρίσεις. Με την παρούσα κατάσταση όλων των ομάδων βγαίνουν κάποια συμπεράσματα για το ποιες ομάδες έχουν μια δυναμική για την συνέχεια. Υπάρχει ένα υγιές κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ θετικό»

Για το Ανόρθωση-Απόλλων : «Είναι ένα πολύ δυσκολο παιχνίδι διότι και οι δυο ομάδες την δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ανόρθωση δεχθηκε ένα ευεργετικό ταρακούνημα με τη νίκη επί τη Γάνδης και φαίνεται ότι αυτό θα βοηθήσει.  Από την άλλη ο Απόλλωνας είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και  μαζί με την ΑΕΚ και βγάζει μια προσήλωση στα παιχνίδια του. Είναι καυτή έδρα το «ΠΑΠ» και σε πολύ λίγα παιχνίδια τελειώνουν χωρίς γκολ. Για την Ανόρθωση, θα ελεγα οτι μια ηττα θα φέρει την ομάδα αρκετά πίσω από τον τίτλο . Ο Απόλλωνας  σίγουρα θα προσπαθήσει να μην χάσει.»

Για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια : «Είναι ένα παιχνίδι που είχα αγωνιστεί και εγώ και ανεξαρτήτου κατάστασης των ομάδων  είναι ένα ματς γοήτρου και οι δυο ομάδες θα αποδείξουν ότι μπορούν να μπουν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν. Απόλλων και ΑΕΚ έχουν μια καλή διαφορά και ενδεχόμενη ισοπαλία στο «αιώνιο» θα φέρει εκ νέου οπισθοχώρηση και τα δεδομένα θα δυσκολέψουν γι αυτό η μοναδική σκέψη των δυο ομάδωνείναι η νίκη.»

Send this to a friend