Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έγινε φωταγώγηση του Καλλινίκειου στην Αθηένου με πορτοκαλί χρώμα
Έγινε φωταγώγηση του Καλλινίκειου στην Αθηένου με πορτοκαλί χρώμα

Έγινε φωταγώγηση του Καλλινίκειου στην Αθηένου με πορτοκαλί χρώμα

Ο Δήμος Αθηένου,στις 25 Νοεμβρίου 2021, Διεθνή  Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά  των γυναικών, φωταγώγησε με πορτοκαλί χρώμα το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, όπως είχε ανακοινώσει. Αυτό έγινε σε συνέχεια πρόσκλησης τουΣυνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, υιοθετώντας το παγκόσμιοθέμα της εκστρατείας «Orange the World:  Fund, Response, Prevent, Collect» καισυμμετέχοντας στις δράσεις κατά τις έμφυλης βίας που γίνονται σε πολλές άλλες χώρες, όπουσημαντικά κτίρια σε όλο τον κόσμο φωτίζονται με πορτοκαλί χρώμα για να θυμίζουν την ανάγκη για ένα μέλλον χωρίς βία.

Ο Δήμος Αθηένου υιοθέτησε την εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η κοινωνία μας χρειάζεται να είναι ενήμερη, αλλά και ευαισθητοποιημένη για το θέμα αυτό, γνωρίζοντας ότι η άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας προσκρούει στα θεμελιώδη ανθρώπιναδικαιώματα και ελευθερίες του ανθρώπου.

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου φωτίστηκε με πορτοκαλί χρώμα, ως ένδειξη συμπόρευσης και υιοθέτησης της εκστρατείας.

Send this to a friend