Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ήρθε η ώρα για ανανέωση απο το Touch of Style!
Ήρθε η ώρα για ανανέωση απο το Touch of Style!

Ήρθε η ώρα για ανανέωση απο το Touch of Style!

Απ´αυτό το κομμωτήριο δεν παίζει να φύγεις χωρίς χαμόγελο.Τα μαλλιά είναι το Νο:1 χαρακτηριστικό που μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση μας! Ειδικά για εμάς τις γυναίκες μια αλλαγή στα μαλλιά μας μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση.Για αυτό έχει σημασία να αφεθείς στα κατάλληλα χέρια, με ταλέντο και πάθος για τα ωραία μαλλιά όπως της Σκεύης που μας υποδέχεται στο Τouch of Style στη Λάρνακα. Ειδικά αν είσαι λάτρεις των ξανθών αποχρώσεων το Touch of Style είναι το ιδανικότερο μέρος.Τα χέρια της κάνουν θαύματα και αν δεν το πιστεύεις δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας και παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις και τις τάσεις στην κομμωτική προτείνει στην κάθε πελάτισσα ξεχωριστά εξατομικευμένες προτάσεις με στόχο πάντα τα λαμπερά και υγιή μαλλιά.Ειδικότητα της Σκεύης είναι τα ξανθά χρώματα αλλά και εξειδικευμένες τεχνικές όπως balayage και baby lights.

Ποια η διαφορά τους;Το balayage είναι κατάλληλο για εκείνες που δεν θέλουν να βάφουν τα μαλλιά τους κάθε μήνα. Πολύ φυσικές ανταύγειες που ενώνονται αρμονικά με το χρώμα των μαλλιών μας δημιουργώντας ένα φυσικό αλλά παράλληλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Τα baby lights είναι μια πολύ ιδιαίτερη τεχνική όπου ο κομμωτής δημιουργεί πολύ λεπτές ανταύγειες κοντά στο φυσικό μας χρώμα και είναι ιδανική για να φωτίσουμε το πρόσωπο μας.Αν λοιπόν ψάχνεις ένα κομμωτήριο που θα καταλαβαίνουν τι θες χωρίς να πεις κουβέντα τότε έχεις βρει το ιδανικό μέρος!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο πιο κάτω link:Touch Of Style

Send this to a friend