Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το πρόγραμμα του Δήμου Αραδίππου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940
Το πρόγραμμα του Δήμου Αραδίππου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το πρόγραμμα του Δήμου Αραδίππου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο Δήμος Αραδίππου θα γιορτάσει την εθνική επέτειο της 28ης  Οκτωβρίου 1940, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, στην εκκλησία Αποστόλου Λουκά με πανηγυρική δοξολογία.

Η δοξολογία θα γίνει στις 9.00 π.μ. και τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κος Κυριάκος Κόκκινος,  Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Θα ακολουθήσει παρέλαση από τα εκπαιδευτήρια και τα οργανωμένα σύνολα της Αραδίππου, επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων και κατάθεση στεφάνων από τους διάφορους φορείς.

Υπογραμμίζεται ότι κατά τους εορτασμούς θα τηρηθούν όλα τα  μέτρα για αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η Επιτροπή για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην Αραδίππου, οργανώνει τις πιο κάτω εορταστικές εκδηλώσεις και καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου να συμμετάσχουν και να προσδώσουν στους εορτασμούς πανηγυρικό χαρακτήρα.

 ΠΕΜΠΤΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

 6.30 π.μ.      Εωθινό

 7.00 π.μ.      Έπαρση της σημαίας από τον Δήμαρχο Αραδίππου, κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη

  1. 9.00 π.μ.     Πανηγυρική Δοξολογία στην εκκλησία Αποστόλου Λουκά

Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο κος Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

10.00 π.μ.     Παρέλαση. Συμμετέχουν Εκπαιδευτήρια του Δήμου, Σωματεία

    και Οργανώσεις

10.30 π.μ.     Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων. Εθνικός Ύμνος

      5.30 μ.μ.     Υποστολή της σημαίας

Πληροφορούνται όλοι οι δημότες ότι η παρέλαση θα διεξαχθεί στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου. Την ημέρα της δοξολογίας και της παρέλασης (28η Οκτωβρίου 2021), απαγορεύεται αυστηρά η στάση και η στάθμευση όλων των τροχοφόρων στον δρόμο της παρέλασης (από την πλατεία Αποστόλου Λουκά μέχρι το Μνημείο Ηρώων).

  1. Υπογραμμίζεται ότι κατά τους Εορτασμούς θα τηρηθούν όλα τα  μέτρα για αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας. Επίσης, παρακαλείται το κοινό όπως κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. 
  2. Η κατοχή αποδεικτικού στοιχείου “SafePass” καθώς και η χρήση προστατευτικής μάσκαςπροσώπου καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης είναι υποχρεωτικά για το κοινό.3. Στο χώρο της παρέλασης θα πραγματοποιείται τυχαίος δειγματοληπτικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Send this to a friend