Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ Έρχονται αυξήσεις και στις εξόδους των Κυπρίων
Έρχονται αυξήσεις και στις εξόδους των Κυπρίων

Έρχονται αυξήσεις και στις εξόδους των Κυπρίων

Σημαντικές αυξήσεις που θα αγγίξουν το κόστος που θα έχουν οι καταναλωτές κατά την έξοδο τους βρίσκονται στον ορίζοντα. Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, προανήγγειλε μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση αυξήσεις της τάξης του 30%.

«Θα αλλάξουν όλα δυστυχώς σύντομα. Εμείς περιμένουμε τρομερές αυξήσεις τον επόμενο χρόνο. Να προετοιμάζουμε και τον κόσμο ότι τουλάχιστον το 30% στους χώρους εστίασης δεν το γλιτώνουμε με τίποτα», ανέφερε ο Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Πρόσθεσε ότι ήδη διεξάγουν έρευνες με τους εισαγωγής τροφίμων και άλλων καταναλωτικών αγαθών και προκύπτει όπως είπε ότι δεν υπάρχει επάρκεια σε κρέατα, λάδια και άλλα αγαθά.

«Οι ποσότητες που μας δίνουν οι προμηθεύτριες εταιρείες είναι πολύ μικρότερες από αυτές που μας έδιναν τα προηγούμενα χρόνια γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαζόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας πως το πρόβλημα επάρκειας της αλυσίδας τροφίμων είναι παγκόσμιο αυτή τη στιγμή.

Ήδη είπε ως χώροι εστίασης προετοιμάζονται εντατικά ώστε να δουν πως θα συγκρατηθούν οι τιμές προς όφελος τόσο του τόπου όσο και του τουρισμού.

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend