Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κετσπάγια: «Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς θα έχουμε πρόβλημα…» (βίντεο)
Κετσπάγια: «Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς θα έχουμε πρόβλημα…» (βίντεο)

Κετσπάγια: «Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς θα έχουμε πρόβλημα…» (βίντεο)

Δείτε σε βίντεο τη διάσκεψη τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του ματς της Ανόρθωσης με την Φλόρα Ταλίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

“Τρίτο παιχνίδι στον όμιλο, είχαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια με ομάδες που ήταν καλύτερες από εμάς και δίκαια μας κέρδισαν, τώρα ήρθε η ώρα και για εμάς να κερδίσουμε. Δεν υποτιμώ την ομάδα, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να το κερδίσουμε”.

Για το αν είναι παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσει η Ανόρθωση: “Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε. Είναι σημαντική στιγμή και για την Φλόρα. Αλλά και από την δική μας πλευρά θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε ειδικά αν αγωνιστούμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι παρά το ότι χάσαμε”.

Για την Φλόρα: Για να είναι στους ομίλους σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Είναι σημαντικό που είναι στους ομίλους, είναι από μία χώρα χωρίς μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο. Είδαμε την ομάδα, ξέρουμε ότι είναι καλή και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Για το αν είναι η ομάδα του το φαβορί: Δεν είναι θέμα αν είμαστε το φαβορί. Αυτό που ψάχνω είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το αν περιμένει διαφορές σε σχέση με τα παιχνίδια της Φλόρα με την Ομόνοια: Το πρωτάθλημα τους τελειώνει τώρα, έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Με την Ομόνοια ήταν πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. Δεν υποτιμούμε αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα. Να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Λάφερτι: “Είναι μαζί με την αποστολή, απ’ εκεί και πέρα θα δούμε”.

Για τον Κορέια: “Είναι εκτός”.

Send this to a friend