Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ «Η Έφη συνεχίζει να παίρνει χαρά απ’αυτό που έκανε» – Τι θα γίνει με ποινή
«Η Έφη συνεχίζει να παίρνει χαρά απ’αυτό που έκανε» – Τι θα γίνει με ποινή

«Η Έφη συνεχίζει να παίρνει χαρά απ’αυτό που έκανε» – Τι θα γίνει με ποινή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα, της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η Έφη εμφανίστηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου για άλλη μια φορά-σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα- κυνική.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο κος Λύτρα είπε πως αυτό που έκανε στον ίδιο κακή εντύπωση ήταν ότι είχε αποστηθίσει το κομμάτι της απολογίας της χωρίς κανένα συναίσθημα. «Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Αυτό έγινε κατανοητό σ΄όλο το δικαστήριο ειδικά όταν σταμάτησε την απολογία της και έπρεπε να δεχθεί ερωτήσεις. Εκεί ήταν ένα ναυάγιο. Μου δίνει την εντύπωση ότι συνεχίζει να παίρνει χαρά από αυτό που έπραξε. Δεν έπεισε κανένα ότι η πρόθεσή της ήταν να μην σκοτώσει. Όλοι έχουν καταλάβει ότι παραμένει αμετανόητη».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα της Ιωάννας μετά την απολογία της Έφης ο κος Λύτρα είπε πως «η Ιωάννα είχε μείνει άναυδη με όλα αυτά που άκουγε. Δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει».

Μεγάλο ζήτημα σύμφωνα με τον Λύτρα, είναι η ποινή που θα αποφασιστεί για την κατηγορούμενη. «Η κατηγορούμενη προσπαθεί να ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει και αλλά να την τραυματίσει. Στη μια περίπτωση, εάν το δικαστήριο αποφανθεί ότι πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη είναι 10 χρόνια κάθειρξή εάν μείνει το κατηγορητήριο ως έχει είναι 15 χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι εκτίοντας τα 3/5 αποφυλακίζεται. Ακόμα και με ποινή 15 ετών 15, στα 5.5 χρόνια θα είναι εκτός φυλακής».

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend