Home ΛΑΡΝΑΚΑ Βορόκληνη: Ξεκίνησε η κατασκευή των κυματοθραυστών στη θαλάσσια περιοχή
Βορόκληνη: Ξεκίνησε η κατασκευή των κυματοθραυστών στη θαλάσσια περιοχή

Βορόκληνη: Ξεκίνησε η κατασκευή των κυματοθραυστών στη θαλάσσια περιοχή

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, σας ενημερώνει ότι, άρχισε χθες στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου κ. Σταύρου Μιχαήλ, του Διευθυντή Δημοσίων Έργων κ. Αντώνη Κουτσούλλη, του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης, κ. Νεόφυτου Φακοντή και της εταιρείας KASINOS, η κατασκευή των κυματοθραυστών στη θαλάσσια περιοχή μας.

Είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς και αδιάκοπης προσπάθειας των τελευταίων 5 χρόνων, η οποία είχε αίσιο τέλος και ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό και τους Λειτουργούς του, καθώς και όλους τους πρώην και νυν βουλευτές της επαρχίας μας οι οποίοι στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας.

Το έργο θα κοστίσει περίπου 4.000.000 ευρώ. Το 50% θα καλυφθεί από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 25% από το κράτος και το 25% από το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης.

Θα ανακατασκευαστούν πρώτα οι 3 υφιστάμενοι κυματοθραύστες ανατολικά του ξενοδοχείου LEBAY, στη συνέχεια θα αποξηλωθεί ο βραχίονας μπροστά από το ξενοδοχείο και θα συνεχιστεί η κατασκευή 7 νέων κυματοθραυστών από το LEBAY και δυτικά.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

Send this to a friend