Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δημιουργείται στη Λάρνακα αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αυτισμό από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου
Δημιουργείται στη Λάρνακα αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αυτισμό από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Δημιουργείται στη Λάρνακα αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αυτισμό από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου αρωγός για την δημιουργία αίθουσας δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά με αυτισμό.

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Αποστόλου και μέλος του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου επισκέφθηκε το συγκεκριμένο χώρο και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του “στην Λάρνακα στην οδό Ραφαήλ Σάντι 143, δημιουργείται κάτι όμορφο για τα παιδιά με αυτισμό. Με μεγάλη μας χαρά είμαστε αρωγοί αυτής της προσπάθειας αφού το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation, θα αναλάβει την δημιουργία της Αίθουσας Δημιουργικής Απασχόλησης, η οποία θα πάρει και το όνομα του Ιδρύματός μας.
Μεγαλύτερη χαρά για εμένα η γνωριμία και η φιλία με τον ΑΕΚτζή Χριστόδουλο.

Παρόμοιες δομές λειτουργούν υπάρχουν σε άλλες πόλεις αλλά είναι η πρώτη δομή που δημιουργείται στην Λάρνακα και ο στόχος είναι η φιλοξενία και η εκπαίδευση παιδιών και νέων με αυτιστικά χαρακτηριστικά.

Η δημιουργία και η λειτουργία τέτοιων δομών έχουν την μερική στήριξη της Πολιτείας αλλά στηρίζονται κυρίως στις προσπάθειες των συνδέσμων και των γονιών των παιδιών με ιδιαιτερότητες.

Η περαιτέρω στήριξη αυτών των δομών από την Πολιτεία, μετά και την δημιουργία του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, είναι ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν σύντομα στην Βουλή μετά από δική μας πρωτοβουλία”.

Send this to a friend