Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: 31χρονος κυκλοφορούσε με πάνω από ένα κιλό κάνναβης
Λάρνακα: 31χρονος κυκλοφορούσε με πάνω από ένα κιλό κάνναβης

Λάρνακα: 31χρονος κυκλοφορούσε με πάνω από ένα κιλό κάνναβης

Ανδρας ηλικίας 31 ετών, κάτοικος Λάρνακας, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πέραν του ενός κιλού κάνναβης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους χιλίων περίπου γραμμαρίων».

Επίσης «μέσα σε αθλητική τσάντα που βρέθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και αριθμός νάιλον συσκευασιών, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 150 περίπου γραμμαρίων».

Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και συνελήφθη ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Send this to a friend