Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ mind REset: Το νέο εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Lidl Κύπρου
mind REset: Το νέο εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Lidl Κύπρου

mind REset: Το νέο εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Lidl Κύπρου

Δημοσιογραφική διάσκεψη αφιερωμένη στο νέο, περιβαλλοντικό πρόγραμμα mind REset πραγματοποίησε η Lidl Κύπρου σε συνεργασία με τον Μη-Κυβερνητικό οργανισμό Junior Achievement Cyprus. Στο πλαίσιο αυτής εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και Μ.Μ.Ε. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους στόχους του νέου, σύγχρονου περιβαλλοντικού προγράμματος ανάπτυξης ιδεών.

Τη διάσκεψη χαιρέτησε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος δήλωσε «Η ανάπτυξη κουλτούρας που προωθεί την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στους νέους και τις νέες είναι κάτι που χρειαζόμαστε. Στοίχημα των ημερών μας είναι η αειφορία της οικονομικής δραστηριότητας. Ξεκινώντας από άμεσες ενέργειες, όπως ο δραστικός περιορισμός της χρήσης του πλαστικού στην καθημερινότητα, αλλά συγκλίνοντας και σε μια γενικότερη προσέγγιση περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Μέσα από το πρόγραμμα mindREset, απευθυνόμαστε στα παιδιά, διαμορφώνοντας την προσωπικότητα του ευσυνείδητου και περιβαλλοντικά ευαίσθητου πολίτη, αλλά και του πιθανού μελλοντικού επιχειρηματία με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον, στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης».

Send this to a friend