Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Η ασθενής είχε ακράτεια,της αφαιρέθηκε μέρος της μήτρας – Σε σοκ η γιατρός»
«Η ασθενής είχε ακράτεια,της αφαιρέθηκε μέρος της μήτρας – Σε σοκ η γιατρός»

«Η ασθενής είχε ακράτεια,της αφαιρέθηκε μέρος της μήτρας – Σε σοκ η γιατρός»

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος της 36χρονης γυναικολόγου, η οποία συνελήφθη και τέθηκε υπό 2μερη κράτηση την περασμένη βδομάδα μετά από καταγγελία για αφαίρεση μήτρας που τελικά δεν έγινε σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο Γιώργος Διογένους, εξήγησε ότι το κύριο σύμπτωμα της ασθενούς ήταν η ακράτεια. «Το προγραμματισμένο χειρουργείο είχε ως στόχο τη βελτίωση του προβλήματος αυτού. Το κύριο μέρος λοιπόν του χειρουργείου ήταν η ανάταξη της ουροδόχου κύστης δια του κόλπου. Η υστερεκτομή που έγινε, έγινε υποβοηθητικά αν θέλετε, για να μπορέσει να γίνει με επιτυχία η κυρίως επέμβαση», είπε.

«Αφαιρέθηκε από τη γιατρό 5-6 εκατοστά μήτρας.  Η πελάτιδά μου διόρθωσε τον φάκελο του ασθενούς.Πώς είναι δυνατό το κατ’ ισχυρισμό αδίκημα να έγινε τον Φεβράρη του 2021 και η καταγγελία να έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021», διερωτήθηκε ο κ.Διογένους.

Ο Γιώργος Διογένους είπε σημείωσε ότι ενδέχεται κάποιοι να ήθελαν να πλήξουν το κύρος της πελάτιδάς μου. «Η πελάτιδά μου είναι μια εξαίρετη γιατρός. Υπήρξε υποδιευθύντρια Νοσοκομείου στη Γερμανία.

Υπέστη ένα πολύ μεγάλο σοκ που προσπαθεί να ξεπεράσει. Την πνίγει το αίσθημα της αδικίας. Διέπρεψε στο εξωτερικό και τώρα βρίσκεται σε αυτή τη δυσμενή θέση. Ας δώσουμε χρόνο και ας δείξουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς», κατέληξε ο δικηγόρος της 36χρονης.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend