Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αν χτίσει πάνω στο 10λεπτο μπορεί να γίνει η ομάδα που όλοι θέλουν
Αν χτίσει πάνω στο 10λεπτο μπορεί να γίνει η ομάδα που όλοι θέλουν

Αν χτίσει πάνω στο 10λεπτο μπορεί να γίνει η ομάδα που όλοι θέλουν

Σαφέστατα η Ανόρθωση απογοήτευσε τον κόσμο της με την εμφάνιση της απέναντι στον Άρη αλλά και την νέα ήττα που πρόσθεσε. Δυο ήττες σε τρία παιχνίδια για την Ανόρθωση σε ένα πρόγραμμα με Δόξα, Εθνικό και Άρη μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να φέρνει.

Πόσο μάλλον όταν στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων της δεν αποδίδει ποδόσφαιρο σύμφωνα με την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της. Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό…

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια χρειάζεται να βρει τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσει και να φτιάξει για να παρουσιαστεί στο γήπεδο όπως πρέπει. Το μοναδικό σημείο που η Ανόρθωση θύμισε την ομάδα που θέλει ο κόσμος της να βλέπει είναι από το 50΄ μέχρι και το 60΄. Σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα με τον Άρη.

Από το γκολ του Καλτσά στο 50΄μέχρι και το 60΄ η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή. Πέτυχε ένα γκολ, είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 3-3 αλλά στη συνέχεια… έσβησε. Το πως και το γιατί πρέπει να το δει ο Κετσπάγια με τους συνεργάτες του. Αν η ομάδα θέλει να πάει για τον τίτλο οι ανορθογραφίες των πρώτων αγωνιστικών επιβάλλεται να διορθωθούν άμεσα. Αν δεν τα καταφέρει θα αρκεστεί στη μάχη για την Ευρώπη.

***Ο Καλτσάς με τριάδα στην άμυνα μπορεί να δώσει πράγματα στην Ανόρθωση. Αδικήθηκε μέχρι στιγμής μιας και είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend