Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Σου αρέσει η μαγειρική-ζαχαροπλαστική; Το γευστικό ταξίδι της Lidl Food Academy επιστρέφει με νέα σειρά μαθημάτων 
Σου αρέσει η μαγειρική-ζαχαροπλαστική; Το γευστικό ταξίδι της Lidl Food Academy επιστρέφει με νέα σειρά μαθημάτων 

Σου αρέσει η μαγειρική-ζαχαροπλαστική; Το γευστικό ταξίδι της Lidl Food Academy επιστρέφει με νέα σειρά μαθημάτων 

Επανέναρξη μαθημάτων και σεμιναρίων της Lidl Food Academy – Ένα ταξίδι γευστικών γνώσεων και εμπειριών – Ποικιλία μαθημάτων για φαγητά και γλυκά – Όλες οι πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους 

Για πολλούς από εμάς, μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική αποτελούν στιγμές χαλάρωσης, φαντασίας και δημιουργίας!  

Άλλοι, μάλιστα, επιλέγουν να ακολουθήσουν την μαγειρική-ζαχαροπλαστική και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς πρόκειται για έναν από τους τομείς που συνεχώς εξελίσσονται. 

Η Lidl, γνωστή για τις δράσεις της, φρόντισε να αναπτύξει τις καλύτερες συνεργασίες με οργανισμούς, εξειδικευμένους επιστήμονες, διατροφολόγους και σεφ για να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις σε όσους συμμετάσχουν στη σειρά μαθημάτων της ακαδημίας της, «Lidl Food Academy».  

Η σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων της «Lidl Food Academy» φροντίζει να παρέχει «πλούσια» γευστικά ταξίδια για συνταγές από την Ανδαλουσία, την Σαρδηνία μέχρι και το… Μεξικό και την Ινδία! 

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν τις καλύτερες ιδέες από γκουρμέ street food στο σπίτι όπως επίσης σιροπιαστά και σοκολατένια γλυκά που διεγήρουν όλες τις αισθήσεις.  



Έρχονται γιορτές και οι απαιτήσεις… είναι μεγάλες! 

Νοουμένου ότι σύντομα θα υποδεχτούμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και άλλες όσες θα ακολουθήσουν, η «Lidl Food Academy», φρόντισε να εντάξει στα σεμινάριά της ειδικά μαθήματα για τις πιο απολαυστικές και νόστιμες συνταγές που θα «στολίσουν» το γιορτινό σας τραπέζι.  

Λίγα λόγια για τα μαθήματα…  

Σε ένα ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, το κάθε τμήμα αποτελείται από συνολικά 30 συμμετέχοντες, οι οποίοι σε κάθε συνάντηση τυγχάνουν μαθήματα διαφορετικής θεαματικής ενότητας. 

Το μάθημα αποτελείται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος ενώ στο καθένα προσφέρονται δωρεάν οι πρώτες ύλες, οι συνταγές  και ότι άλλο χρειάζονται για την εκτέλεση των συνταγών, μαζί με την ποδιά που τους προδιαθέτει για την εμπειρία που τους περιμένει.  


Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται σε κοινό τραπέζι όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φαγητά που ετοίμασαν. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν ενδιαφέρον και να είναι ευχάριστα σε αρχάριους, αλλά και στους έμπειρους της κουζίνας. 

Η ακαδημία «Lidl Food Academy» βρίσκεται στη Λευκωσία και τα μαθήματα διεξάγονται Σάββατα, από τις 9 το πρωί έως την μία το μεσημέρι και οι συμμετέχοντες επιλέγονται μετά από κλήρωση. 

Μάθε περισσότερα για τον όμορφο κόσμο της Lidl Food Academy ΕΔΩ. 

Send this to a friend