Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κλάιρη Δημοπούλου: Εξερευνώντας την τέχνη του μακιγιάζ
Κλάιρη Δημοπούλου: Εξερευνώντας την τέχνη του μακιγιάζ

Κλάιρη Δημοπούλου: Εξερευνώντας την τέχνη του μακιγιάζ

Η Κλαίρη Δημοπούλου είναι αυτοδίδακτη makeup artist και body painter. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και η αγάπη της για τη ζωγραφική αποτέλεσε αφορμή ώστε να πειραματιστεί στο makeup από το 2015, μέσα από το αγγλόφωνο κανάλι της στο Youtube.

Έκτοτε δραστηριοποιήθηκε ενεργά συμμετέχοντας σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας, διαγωνισμούς, videoclips και masterclasses. Το 2016 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου εργάζεται πλέον ως freelance makeup artist και εκπαιδεύτρια δημιουργικού μακιγιάζ. Το 2018 άνοιξε και το ελληνικό κανάλι της στο Youtube, το οποίο σήμερα μετρά 173.000 συνδρομητές.

Τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μέρος σε εβδομάδες μόδας της Ευρώπης (Λονδίνου, Παρισιού), έχει υπάρξει κριτής στα Nyx Face Awards και η δουλειά της έχει δημοσιευθεί, μεταξύ άλλων, στο MTV UK, Marie Claire UK και InStyle Germany.

Στις 4/12 θα παρουσιάσει ένα διαχρονικό νυφικό look καθώς κι ένα πολύχρωμο Instagram-inspired look, τα οποία θα εξερευνήσουν την τέχνη του μακιγιάζ στην πιο κλασική αλλά και στην πιο μοντέρνα εκδοχή της, συζητώντας παράλληλα για τη σημασία των social media στην ανάδειξη ενός makeup artist.

Send this to a friend