Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άνοιξε τις πύλες του το Metropolis Mall
Άνοιξε τις πύλες του το Metropolis Mall

Άνοιξε τις πύλες του το Metropolis Mall

ΓΡΑΦΕΙ O ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μια νέα εποχή στην εμπορική ζωή της Λάρνακας ξεκίνησε την Πέμπτη (16/9) με τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου MetropolisMall, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, το οποίο από τις 10 το πρωί άρχισε να υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του. Μπορεί η λειτουργία του MetropolisMallνα καθυστέρησε σχεδόν ένα χρόνο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, ωστόσο πλέον το νέο εμπορικό κέντρο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της Λάρνακας.

Από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του, κατέστη πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές, που έσπευσαν να το επισκεφθούν και να προβούν στις πρώτες τους αγορές. Το καινούργιο Mall είναι συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ. και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, χώρους εστίασης, κινηματογράφο, παιδότοπους, πάρκο καθώς και χώρους στάθμευσης συνολικής χωρητικότητας 1.450 θέσεων.

Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων καιτων εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης είναι περίπου 29.000 τ.μ. Συνολικά, το MetropolisMall θα φιλοξενεί 138 καταστήματα, ενώ από τη λειτουργία του εκτιμάται ότι θα προκύψουν πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας. Στην ιστοσελίδα του MetropolisMall (www.metropolismall.com.cy) υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση του κοινού αναφορικά με την πρώτη μέρα λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, ενώ γίνεται ονομαστική αναφορά στους ομίλους εταιρειών και στα brands που λειτουργούν εκεί,τα οποία είναι τα ακόλουθα: Marks&Spencer (SymeonidesFashionHouse), Kiabi, LaMaison, Intersport, Mango, Stradivarius, Shoebox, POWtheShop, TheMallKiosk, Aldente, TGIFridays, AlatiPiperaki, Mc’ Donalds, Zorbas, PlayersAriansFamilyEntertainment, Public, CallitSpring, Fix 2 Go, Inglot, Starbucks, CostaCoffee, Istorm, GrandOptical, KissBoutique, EPIC, Dust&Cream, Tezenis, CrocodileTskairisMallas, KikoMilano, Swarovski, Intimissimi, Calzedonia, MAC, YouandMeJewlerry, TommyHilfiger, CalvinKlein, Aldo, IoannouShoes, PriveSports, Scechers, Hairspray, Women’ ssecret and Sprinfield.

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της διαχειρίστριας εταιρείας, σημαντική παρουσία στο MetropolisMall θα έχει και ο Όμιλος SAYWEAR, με το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Κύπρο, το οποίο θα επεκτείνεται σε δύο ορόφους. Ανάμεσα στα brands του Ομίλου SAYWEAR είναι τα Zara, ZaraHome, Pull&Bear, Oysho και MassimoDutti.

Εξάλλου, στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, τα Public θα παρουσιάσουν το νέο τους κατάστημα στο Metropolis, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Public στην Κύπρο,προσφέροντας περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή. Ήδη το οδικό δίκτυο της περιοχής γύρω από την μεγάλη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την άνετη πρόσβαση του κοινού στο καινούργιο εμπορικό κέντρο.

 

Send this to a friend