Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Στις μνήμες ακόμη το 2-8
Στις μνήμες ακόμη το 2-8

Στις μνήμες ακόμη το 2-8

*Μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται απόψε στο «Καμπ Νου» με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου και να επιζητεί εκδίκηση για τον περσινό διασυρμό με 2-8.

1255: FC Barcelona – Bayern Munich 22:00 («Camp Nou»)

Μπαρτσελόνα: Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (11/9) με αντίπαλο τη Σεβίλλη αναβλήθηκε λόγω του ότι οι δύο ομάδες είχαν από κοινού ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε παιχνίδια εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Τελευταίος αγώνας της Μπαρτσελόνα ήταν με τη Χετάφε εντός, όπου κατάφερε έστω και δύσκολα να κερδίσει με 2-1. Μόλις στο 2′ ο ΣέρτζιΡομπέρτο άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα», με τους «μαδριλένους» να απαντούν στο 18′, ενώ στο 30′ ο Ντεπάι ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μετά τη φυγή του Μέσι, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να αναγεννηθεί με αρκετές καινούργιες προσθήκες και στις μέχρι στιγμής τρεις αγωνιστικές στη Λα Λίγκα, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι Αγουέρο (επιθετικός) και Ντεμπελέ (εξτρέμ). Ανέτοιμος ο ΆνσουΦάτι (εξτρέμ). Νέα απώλεια ο Μπρέιθγουεϊντ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Πικέ, Ε. Γκαρθία, Σ. Ρομπέρτο, Φ. Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι, Άλμπα, Κοουτίνιο (Λ. Ντε Γιονγκ), Μ. Ντεπάι.

Μπάγερν Μονάχου: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, μετρώντας ήδη 10 βαθμούς στις τέσσερις μέχρι στιγμής αγωνιστικές στη Μπουντεσλίγκα. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-4 επί της Λειψίας σε παιχνίδι που το σκορ του τα λέει όλα. Στο 12′ ο Λεβαντόβσκι έδωσε στους «βαυαρούς» το προβάδισμα, με τον Μουσιάλα στο 47′ να διπλασιάζει τα γκολ τους. Το δείκτη του σκορ στο 0-3 ανέβασε στο 54′ ο Σανέ, με τους «ταύρους» να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Τσούπο-Μότινγκ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αγωνιστικά νέα: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Γκνάμπρι (μεσοεπιθετικός). Δεύτερο παιχνίδι εκτός οΤολισό (χαφ). Διαθέσιμος μετά από απουσία παιχνιδιού ο Κομάν (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνάντες, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Μουσιάλα, Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόβσκι.

Προϊστορία: Στα πιο πρόσφατα τους παιχνίδια στο «Καμπ Νου» οι δύο ομάδες μετράνε από δύο νίκες, με το τελευταίο τους παιχνίδι να ήταν το ισοπεδωτικό  2-8 υπέρ των «βαυαρών».

14.08.20 Champions League Μπαρτσελόνα ΜπάγερνΜονάχου 2:8
06.05.15 Champions League Μπαρτσελόνα ΜπάγερνΜονάχου 3:0
01.05.13 Champions League Μπαρτσελόνα ΜπάγερνΜονάχου 0:3
27.07.11 Audi Cup Μπαρτσελόνα ΜπάγερνΜονάχου 2:0

 

**Ήδη έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τότε που η Μπάγερν πέρναγε σαν σίφουνας από το Καμπ Νου με εκείνο το 2-8. Η Μπαρτσελόνα θα επιζητήσει εκδίκηση, όμως το έργο της προφανώς και δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως η Μπάγερν. (Γκολ/Γκολ & 3+ στο 1,68, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet)

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend