Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ξεκινάει με το δεξί η Γιουνάιτεντ
Ξεκινάει με το δεξί η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάει με το δεξί η Γιουνάιτεντ

*Στο «Wankdorf» της Βέρνης η ΓιουνγκΜπόις υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του ΤσάμπιονςΛιγκ.

1440: Young Boys Bern – Manchester United 19:45 («StadionWankdorf»)

ΓιουνγκΜπόις: Αν και λιγοστές, υπάρχουν οι ελπίδες για τη ΓιουνγκΜπόις για μια καλή πορεία στον όμιλο. Πέραν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχουν και οι Βιγιαρεάλ και Αταλάντα και σίγουρα οι Ελβετοί μπορούν να ελπίζουν σε βαθμούς. Το πρωτάθλημα γι’ αυτούς δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελαν. Βρίσκονται στη 4η θέση με 8 βαθμούς, με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Παρ’ όλα αυτά στο πιο πρόσφατο τους ματς έκαναν επίδειξη δύναμης πάνω στη πρωτοπόρο Ζυρίχη, επικρατώντας της με 4-0 εντός έδρας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φάσναχτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, με τον Έμπισχερ στο 64′ να διπλασιάζει τα γκολ της. Ο ίδιος παίκτης στο 69′ ανέβασε το σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ελία στο 89′.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του Ζέσιγκερ (αμυντικός), ο οποίος δεν προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση. Σίγουροι απόντες οι Λουστενμπέργκερ (αμυντικός) και Ενσαμέ (επιθετικός και πρώτος σκόρερ πέρσι).

Πιθανή ενδεκάδα: ΒονΜπάλμος, Χέφτι, Λάουπερ, Καμαρά, Γκαρσία, Φάσναχτ, Μαρτίνς, Έμπισχερ, Ενγκαμαλό, Ελία, Σιεμπάτσου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά την απόκτηση του ΚριστιάνοΡονάλντο η Μάντσεστερ αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση. Η κλήρωση του ΤσάμπιονςΛιγκ της έφερε βατούς αντιπάλους στους ομίλους και θέλει να πάρει την πρόκριση ως πρώτη. Ξεκινάει με τη ΓιουνγκΜπόις στην Ελβετία και θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στη φετινή διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα η επιστροφή του ΚριστιάνοΡονάλντο στο «ΌλντΤράφορντ» ήταν ονειρική, καθώς ο Πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να επιβληθεί της Νιούκαστλ με 4-1 και να βρεθεί στη κορυφή. Εκεί πάντως βρίσκεται ισόβαθμη με Τσέλσι και Λίβερπουλ και σίγουρα αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη κατά τη διάρκεια της σεζόν, τόσο μ’ αυτές, αλλά και με τη συμπολίτιδαΣίτι, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πιο κάτω.

Αγωνιστικά νέα: Ανέτοιμοι οι Χέντερσον (τερματοφύλακας), Τέλες (αριστερός μπακ), ΜακΤόμινι (χαφ), Ντιαλό (εξτρέμ), Ράσφορντ (εξτρέμ) και Καβάνι (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Μπρ. Φερνάντες, Σάντσο, Κρ. Ρονάλντο.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στη Βέρνη πριν από τρία χρόνια, με τη Μάντσεστερ να φεύγει νικήτρια με 0-3.

19.09.18 Champions League Γιουνγκ Μπόις ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ 0:3

**Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει την ευκαιρία για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φάση των ομίλων. Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες στην άμυνα και έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. (2&2-5 στο 1,82, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

 

ESPORTSMONEYBACKBONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

 

Send this to a friend