Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Με δύο πληρώματα στο Ράλι Ακρόπολις η Petrolina Racing Team
Με δύο πληρώματα στο Ράλι Ακρόπολις  η Petrolina Racing Team

Με δύο πληρώματα στο Ράλι Ακρόπολις η Petrolina Racing Team

Με δύο πληρώματα η Petrolina Racing Team συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο Ράλι Ακρόπολις 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 9-12 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ιστορική διοργάνωση, καθώς για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια ο αγώνας αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου).

Η Petrolina Racing Team συμμετέχει στον φημισμένο αυτό αγώνα, με τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Στέλιο Ηλία και τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου. Και τα δύο πληρώματα θα αγωνιστούν με αυτοκίνητα Volkswagen Polo GTI R5. Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί κάτω από την Ακρόπολη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:45. Θα ακολουθήσει η υπερ-ειδική διαδρομή στην πλατεία Συντάγματος, ενώ από την Παρασκευή θα αρχίσει ο αγώνας σε διάφορες περιοχές εκτός Αθηνών.

Τα δύο συγκεκριμένα πληρώματα της Petrolina Racing Team έχουν καταγράψει αξιοσημείωτες νίκες στους δύο πρώτους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τσουλόφτας και Ηλία κατέλαβαν την πρώτη θέση τόσο στο 18ο Ράλι Κορίνθου όσο και στο Ράλι Φθιώτιδας τον περασμένο Ιούνιο. Στους ίδιους αγώνες οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου είχαν τερματίσει στη δεύτερη θέση. Υπενθυμίζεται ότι τα δύο συγκεκριμένα πληρώματα είχαν, επίσης, κατακτήσει την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι, που διεξήχθη στις 22-23 Μαΐου 2021, στο πλαίσιο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021.

Εξάλλου, με την ευκαιρία της συμμετοχής των πληρωμάτων της Petrolina Racing Team στον διασημότερο αγώνα ράλι της Ελλάδας, αναφέρεται ότι η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, από το τέλος Δεκεμβρίου του 2020, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Silk Oil.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός περιλαμβάνεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

 

 

 

 

Send this to a friend