Home ΛΑΡΝΑΚΑ “Για την μονάκριβή μου κόρη – Θαύματα γίνονται καθημερινά”
“Για την μονάκριβή μου κόρη – Θαύματα γίνονται καθημερινά”

“Για την μονάκριβή μου κόρη – Θαύματα γίνονται καθημερινά”

Ειρήνη Αντωνίου

Με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ, ο συμπολίτης και και συνάδελφος Γιάννης Διανέλλος, μας θυμίζει για μια ακόμη φορά την οικογενειακή του περιπέτεια πριν αρκετά χρόνια και ευχαριστεί το θεό.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο Γιάννης Διανέλλος μοιράζεται όχι μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και με τους ακροατές του στο ραδιόφωνο, τα όσα έζησε η οικογένεια του, με την πτώση της τότε 2χρονης κόρης του από ύψος 12 μέτρων και ότι πρέπει να πιστεύουμε γιατί θαύματα γίνονται καθημερινά.

 

Γιάννης Διανέλλος
“Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, απλά και ταπεινά μοιράζομαι και φέτος ξανά μαζί σας, μια οικογενειακή στιγμή για να πώ σε κάποιους φίλους που τυχόν έχουν χάσει την ελπίδα τους, ότι θαύματα γίνονται καθημερινά, φτάνει να έχουμε ανοικτή την καρδιά μας και όχι τα μάτια μας για να τα δούμε ! Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά και έχει αυτό το δικαίωμα… Χωρίς ίχνος – πιστέψτε με γι αυτό – θρησκευτικού φανατισμού και με κάθε σεβασμό στο τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ο καθένας.


Τώρα ξέρετε και τον λόγο που εδώ και τόσα χρόνια κλείνω την εκπομπή μου λέγοντας… “Κυρίες μου βεβαιωθείτε οτι τα μικρά παιδάκια βρίσκονται εκεί που πρέπει να βρίσκονται αυτη την στιγμή…” Υγεία και Αγάπη στα μωρά όλου του κόσμου!

Σαν σήμερα η εκκλησιά γιορτάζει το θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, και η δική μου οικογένεια το δικό της θαύμα. Απλά και όσο πιο ταπεινά γίνεται, Θεέ μου και Αρχάγγελε μου Χίλια ευχαριστώ!

Send this to a friend