Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Θέλετε να εργαστείτε ως φροντιστές σε Στέγες Ηλικιωμένων και Αναπήρων; Δείτε πως
Θέλετε να εργαστείτε ως φροντιστές σε Στέγες Ηλικιωμένων και Αναπήρων; Δείτε πως

Θέλετε να εργαστείτε ως φροντιστές σε Στέγες Ηλικιωμένων και Αναπήρων; Δείτε πως

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας ανακοινώνουν πρόσκληση υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος από Φυσικά Πρόσωπα για να εργαστούν ως φροντιστές/φροντίστριες για κάλυψη έκτακτων αναγκών σε ιδιωτικές και κοινοτικές Στέγες Ηλικιωμένων και Αναπήρων, οι οποίες, ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα υποστελέχωσης, λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα φυσικά πρόσωπα είναι τουλάχιστον απόφοιτοι της Γ’ τάξης Γυμνασίου και είναι πλήρως εμβολιασμένα για τη νόσο COVID-19.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν σχετική αίτηση θα κληθούν να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα λάβουν επίδομα κατάρτισης και οδοιπορικών για τις ημέρες εκπαίδευσης τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες και έντυπα υποβολής Δήλωσης Ενδιαφέροντος σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας (http://www.mlsi.gov.cy/sws) και να υποβάλουν την Δήλωσή τους, σύμφωνα με τις οδηγίες των εγγράφων.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται αποδεκτές από τις 7 Σεπτεμβρίου 2021, στα Κεντρικά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Λεωφ. Προδρόμου 63, 1468 Λευκωσία.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22406701 και 22406712.

Send this to a friend