Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με σημαντικές επιστροφές ο Ολυμπιακός
Με σημαντικές επιστροφές ο Ολυμπιακός

Με σημαντικές επιστροφές ο Ολυμπιακός

*Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ.

**Την ερχόμενη Τρίτη (10/8) ακολουθεί ο επαναληπτικός στη «HuvepharmaArena». Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έπαψε πλέον να υφίσταται. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους μετά τα 180 λεπτά αγώνα, τότε αυτό αναμένεται να συμβεί είτε στην ημίωρη παράταση, είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

***Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάσητο νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Ρέιντζερς, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στα πλέι οφ του ΓιουρόπαΛιγκ αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

1066: Olympiacos Piraeus – PFC Ludogorets 1945 Razgrad 22:00 («GeorgiosKaraiskakis»)

Ολυμπιακός Πειραιώς: Αν και με γεμάτο το απουσιολόγιο, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) σε βάρος της ΝέφτσιΜπακού προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το θετικό πάντως για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι και στις δύο αυτές αναμετρήσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ έδωσε συνέχεια στη σταθερότητα που τη διακατέχει τα τελευταία χρόνια στα Ευρωπαϊκά της ραντεβού.

Αγωνιστικά νέα: Ευχάριστα τα νέα που προκύπτουν για τους «ερυθρόλευκους», αφού σύμφωνα με τον τεχνικό τους Πέδρο Μαρτίνς, ο μόνος που παραμένει εκτός είναι ο Μπουχαλάκης (χαφ). Στην ευρωπαϊκή λίστα έχει επιστρέψει ο Εμβιλά (αμυντικός χαφ) και ο Τικίνιο (επιθετικός), με τον τελευταίο να είναι για να εκτίσει τις 2 από τις 3 αγωνιστικές της ποινής του.

Επίσης έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι πλέον διαθέσιμοι οι Ρέαμπτσιουκ (αριστερός μπακ), Παπασταθόπουλος (στόπερ), Ανδρούτσος (δεξιός μπακ), ενώ αντί του Κρίστινσον (τερματοφύλακας), ενεγράφη το τελευταίο απόκτημα ο Ονιεκούρου (εξτρέμ), χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται για το αποψινό ματς αλλά για τη ρεβάνς. Αντίθετα εκτός λίστας έμειναν οι Παπαδόπουλος (στόπερ), Τσούμιτς (εξτρέμ), Αλγ. Μπα (χαφ), οι φευγάτοι Σίλβα (χαφ), Πέπε (χαφ), Ντρέγκερ (δεξιός μπακ) και ο τραυματίας Φορτούνης (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Τζολάκης, Σισέ, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Λαλά, Καμαρά, Κουντέ, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Λουντογκόρετς: Το αυτονόητο έκανε η Λουντογκόρετς στον προηγούμενο γύρο, κερδίζοντας στην έδρα της με 3-1 τη Μούρα και σε συνδιασμό του 0-0 του πρώτου αγώνα στη Σλοβενία πήρε την πρόκριση για τον πιο απαιτητικό τρίτο γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενη στην Ευρώπη, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, αν και τη φετινή σεζόν δεν έχει την ίδια ποιότητα στο ρόστερ της. Παρ’ όλα αυτά διανύει εντυπωσιακό ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητη, έχοντας έξι νίκες και μία μόλις ισοπαλία.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας ο επιθετικός Ιγκίνιο, ενώ με τη δεύτερη ομάδα προπονείται πλέον ο επίσης επιθετικός Κέσερου.

Πιθανή ενδεκάδα:Παντ, Πίνας, Τερζίεφ, Σα, Σισίνιο, Μπατζί, Τσιμπότα, Βάντερσον, Γιάνκοφ, Τεκπετέι, Μανού.

Προϊστορία: Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς έχουν ξανασυναντηθεί σε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1:1.

26.06.17 Friendly International Match Ολυμπιακός Λουντογκόρετς 1:1

****Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, ο Ολυμπιακός μετράει σημαντικές επιστροφές ενόψει Λουντογκόρετς. Ούτως ή αλλιώς όμως οι «ερυθρόλευκοι» υπερέχουν κατά πολύ σε ποιότητα της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας και από τη στιγμή που αγωνίζονται στην έδρα τους καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. (Νίκη Ολυμπιακού στο 1,72, μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet).

 

€20 REGISTRATIONBONUS: Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €20 Μπόνους!

 

Send this to a friend