Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ευρώπη ξανά για Μονακό
Ευρώπη ξανά για Μονακό

Ευρώπη ξανά για Μονακό

 

*Στη «Τζενεράλι Αρένα», η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται τη Μονακό στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ.

**Την ερχόμενη Τρίτη (10/8) θα ακολουθήσει ρεβάνς στο «StadeLouisII».Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έπαψε πλέον να υφίσταται. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από τα 180 λεπτά αγώνα, τότε αυτό αναμένεται να συμβεί είτε στην ημίωρη παράταση, είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

***Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Γκενκ – ΣαχτάρΝτόνετσκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους ομίλους του ΓιουρόπαΛιγκ.

1389: Sparta Prague – AS Monaco FC 20:00 («GeneraliCeskaPojistovna Arena»)

Σπάρτα Πράγας: Παρ’ ότι ηττήθηκε με 2-1 στη Βιέννη από τη Ραπίντ, στον επαναληπτικό που έγινε στην έδρα της επικράτησε με 2-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ. Σε παιχνίδι που ακολούθησε στην έδρα της ΣλόβανΛίμπερετς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας, η Σπάρτα ήταν εκπληκτική, επικρατώντας με το επιβλητικό 0-5 της αντιπάλου της.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Χόγιερ (αριστερός μπακ) και Κρεΐτσι ΙΙ (μέσος). Αμφίβολες οι συμμετοχές των Τσέλουτσκα (στόπερ) και Πούλκραμπ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Νίτα, Βίσνερ, Στέτινα, Χάντσκο, Πόλινταρ, Κρεΐτσι Ι, Παβέλκα, Σάτσεκ, Ντότσκαλ, Πέσεκ, Χλόζεκ.

Μονακό: Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις μετά από τρία χρόνια για τη Μονακό, η οποία την περσινή σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση της Ligue 1, με πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Λιλ και τέσσερις από τη δευτεραθλήτριαΠαρί. Επίσης έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του κυπέλλου, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 2-0 στον τελικό από την ομάδα του Παρισιού. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η Μονακό έδωσε πέντε φιλικούς αγώνες στους οποίους μέτρησε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Συγκεκριμένα κέρδισε τις Σάλτσμπουργκ (1-3), Σέρκλ Μπριζ (3-1) και Βόλφσμπουργκ (1-2), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Άντβερπ (0-0) και ολοκληρώνοντας με ήττα 2-1 από τη Σοσιεδάδ τους αγώνες αυτούς. Την ερχόμενη Παρασκευή (6/8) κάνει πρεμιέρα το Γαλλικό πρωτάθλημα και οι «μονεγάσκοι» υποδέχονται στο «StadeLouisII» τη Ναντ.

Αγωνιστικά νέα: Μόλις δύο βδομάδες προπονήσεων μετράνε οι επιθετικοί Μπεν Γεντέρ και Φόλαντ και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν σε όλο το 90λεπτο. Αμφότεροι έχουν μπει στην αποστολή και πιθανότατα θα ξεκινήσει ένας απ’ τους δύο στο βασικό σχήμα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Λεκόντ (βασικός τερματοφύλακας), Ντιατά (επιθετικός χαφ) και Μαριπάν (στόπερ). Και οι τρεις τους έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο θεωρούνται αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα:Μαζέσκι, Σιντιμπέ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, ΖέλσονΜάρτινς, Φοφανά, Τσουαμενί, ΚάιοΕνρίκε, Φάμπρεγας, Πελέγκρι, Φόλαντ.

****Με επιθετική διάθεση αναμένεται να προσεγγίσει τον αγώνα με τη Μονακό η πιο έτοιμη αγωνιστικά Σπάρτα, κάτι που άλλωστε βολεύει τους ανώτερους σε ποιότητα «μονεγάσκους» στην επίτευξη κάποιου γκολ (Γκολ/Γκολ στο 1,75, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

Send this to a friend