Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αντε και καλή μας όρεξη – by Studio Bagno
Αντε και καλή μας όρεξη – by Studio Bagno

Αντε και καλή μας όρεξη – by Studio Bagno

Βάζω στοίχημα πως διαβάζοντας τον τίτλο, άρχισε ήδη το στομάχι να γουργουρίζει!

Πόσο ωραίο θα ήταν όμως, να μαγειρεύατε το αγαπημένο σας φαγητό, σε μια ειδυλλιακή επιφάνεια κουζίνας;

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Ειδικά εάν δεν χρειαζόταν να σκεφτείτε ότι χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι, θα μπορούσατε να καταστρέψετε την επιφάνεια, χωρίς να νοιάζεστε ότι θα την λεκιάζατε με τα υλικά που θα χρησιμοποιούσατε και να χρειαζόταν να τρίβετε τον πάγκο σας αμέσως για να μην αφήσει μόνιμο λεκέ, ή ακόμη, εάν δεν έπρεπε να σκεφτείτε ότι ακουμπώντας την ζεστή κατσαρόλα με το φαγητό επάνω σε αυτήν, θα άφηνε σημάδια.



Ωραίο θα ήταν! Να μπορούσατε να αφήνατε την έμπνευση σας για μαγείρεμα, ελεύθερη, χωρίς να χρειάζεστε να σκέφτεστε κάτι από τα παραπάνω.


Η επιφάνεια εργασίας είναι ένα ουσιαστικό μέρος κάθε κουζίνας και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατασκευή ή την συνολική αισθητική ενός δωματίου. Η επιφάνεια εργασίας με πλακάκια έκανε μια επιστροφή από την δεκαετία του ’80 και τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η καλύτερη στιγμή για να εξετάσετε την επιλογή ενός πάγκου με πλακάκια.


Η επιστροφή αυτή, όπως και όλες οι νέες τάσεις στον κόσμο, έχει κάποιες παραλλαγές. Ξεχάστε τα μικρά τετράγωνα πλακάκια που χωρίζονται με παχιές γραμμές! Εστιάστε σε μεγάλες κεραμικές πλάκες, οι οποίες μοιάζουν με μάρμαρο, τσιμέντο, μέταλλο, ξύλο ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό υλικό μπορεί να βάλει ο νους σας.



Σημαντικό να γνωρίζετε, είναι ότι αποτελούν μια ασφαλή και υγιεινή επιλογή για την προετοιμασία τροφίμων αφού είναι μη πορώδη, σε σχέση με άλλα υλικά που υπάρχουν στην αγορά για επιφάνειες κουζίνας. Η κεραμική πλάκα είναι μια εξαιρετικά σκληρή επιφάνεια, η οποία δεν είναι επιρρεπής σε χάραξη, χρώση, θερμότητα και άλλες ζημιές οι οποίες μπορούν να προκληθούν από την καθημερινή χρήση της κουζίνας μας, όπως θα τύχαινε με ένα υλικό όπως το μάρμαρο ή το corian.



Η αντοχή της κεραμικής πλάκας ξεπερνά κατά 30% την αντοχή του γρανίτη και ενώ καμία επιφάνεια δεν είναι 100% ανθεκτική στους λεκέδες, το κεραμικό πλησιάζει κατά πολύ.  Το προνόμιο εγκατάστασης κεραμικής πλάκας για επένδυση της κουζίνας σας, είναι ότι σε σύγκριση με το μάρμαρο και τον γρανίτη είναι πολύ πιο οικονομική.


Σήμερα βλέπουμε ολοένα και πιο πολύ, πλήρη νησίδες, που χρησιμοποιούν πλάκες από κεραμικό σε όλες τις πλευρές, δημιουργώντας μια σχεδόν μονολιθική έμφαση, καθώς επίσης και την χρήση κομματιών μεγάλου μεγέθους για τραπεζαρία. Ο τρόπος με τον οποίο το υλικό κατασκευάζεται σε πάγκο ή τραπεζαρία με συγκεκριμένο φινίρισμα και λεπτομέρεια, μπορεί να επηρεάσει δραματικά την κουζίνα σας.


Πολλοί διακοσμητές δημιουργούν και ενσωματωμένους νεροχύτες στις κουζίνες, δίνοντας έτσι ένα μοναδικό στυλ στο χώρο.



Η δημοτικότητα των κεραμικών πλακιδίων για πάγκους κουζίνας και τραπεζαρίας, έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια και έχουν αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Αρκετοί γνωστοί διακοσμητές ανά τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η κεραμική πλάκα είναι κάτι παραπάνω από μια περαστική τάση. Προσθέτει αξία στην εσωτερική διακόσμηση και ήρθε για να μείνει!


Τι λέτε λοιπόν; Ακόμη το σκέφτεστε; Εμένα μου έχει ήδη μυρίσει το φαγητό που φτιάχτηκε με τόση έμπνευση, σε αυτόν τον υπέροχο πάγκο από κεραμική πλάκα….
Άντε και Καλή μας όρεξη λοιπόν…

Έλενα Κυριάκου
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Tel.: 24 638911

Ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας:

Website: studiobagno.com.cy

Facebook: Studio Bagno 

Instagram: Studio Bagno

Send this to a friend