Home ΛΑΡΝΑΚΑ Pringles “Do summer your way!”
Pringles “Do summer your way!”

Pringles “Do summer your way!”

Όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιουλίου στην παραλία Μακένζι, έζησαν μια πολύ διασκεδαστική και γευστική εμπειρία παρέα με τα αγαπημένα τους Pringles!

Στα ειδικά διαμορφωμένα κόκκινα, γιγάντια γυαλιά ηλίου των Pringles,που βρίσκονταν στην παραλία, μικροί και μεγάλοι σκόρπισαν χαμόγελα, ποζάροντας με τις παρέες τους. Εμπνευσμένοι από το φετινό motto των Pringles “Do summer your way”, φωτογραφήθηκαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο παρέα με την αγαπημένη τους γεύση Pringlesαπό επαγγελματία φωτογράφο. Οι λουόμενοι πήρανεκτυπωμένη την αναμνηστική τους φωτογραφία επί τόπουκαθώς και ένα can από την αγαπημένη τους γεύση Pringles.

Το ραντεβού με τα Pringles ανανεώνεται για αυτό το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Ιουλίου, στη Λεμεσό, συγκεκριμένα στην παραλία Δασούδι, μεταξύ 12:00-18:00.

Ο DJ θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με τις άκρως καλοκαιρινές μουσικές του επιλογές, ενώ την Κυριακή  25 Ιουλίου, θα υπάρχει και live link από τον ραδιοσταθμό SuperFM μεταξύ 12:00-15:00 για να διασκεδάσουμε ακόμη περισσότερο παρέα με τα Pringles.

Σας περιμένουμε!

#PringlesSummer #popplayeat #DoSummerYourWay

Σχετικά με τα Pringles:

Όλα ξεκίνησαν με μια ιδέα το 1956, που μετατράπηκε σε εφεύρεση τη δεκαετία του 1970!

Το χαρακτηριστικό σχήμα υπερβολικού παραβολοειδούς (!) είναι ο λόγος που τα Pringles στοιβάζονται τέλεια μέσα στο μοναδικό κυλινδρικό κουτί τους. Με τόση ιστορία πίσω τους – τόσο πρωτοποριακά, τόσο κρατσανιστά – σε προκαλούν να τα απολαύσεις και να ζήσεις μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

Σήμερα τα Pringles πωλούνται παγκοσμίως σε περισσότερες από 140 χώρες και 80 υπέροχες γεύσεις.

https://www.pringles.com/gr/home.html

Send this to a friend