Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ζητείται προσωπικό για το Metropolis Mall στη Λάρνακα
Ζητείται προσωπικό για το Metropolis Mall στη Λάρνακα

Ζητείται προσωπικό για το Metropolis Mall στη Λάρνακα

ΓΡΑΦΕΙ ΒΑΣΟΣ ο ΒΑΣΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του μεγάλου εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, του Metropolis Mall, έχει ξεκινήσει. Παρόλο που επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του, εντούτοις πιστεύεται ότι αυτό θα γίνει σύντομα, εντός του καλοκαιριού.

Με τη λειτουργία του, το Metropolis Mall θα προσφέρει πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας, σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες, γεγονός που αναμένεται να επιδράσει θετικά στην τοπική οικονομία.

Συνολικά 138 καταστήματα θα στεγαστούν στο Mall. Οι εταιρείες, τα καταστήματα και όλοι οι συνεργάτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών τους έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι με την επίσημη πρώτη του Metropolis, προσφέροντας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του λιανικού εμπορίου.

Στο πλαίσιο στήριξης κι ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού από την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας, αλλά και γενικότερα της Κύπρου, η διεύθυνση του Metropolis Mall προσκαλεί το κοινό και όσους ενδιαφέρονται για απασχόληση να αποταθούν και να υποβάλουν αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα σχετικά τους στοιχεία απευθείας στις εταιρείες και στον σύνδεσμο-email που τους ενδιαφέρει, αναγράφοντας την θέση για την οποία ενδιαφέρονται και απευθύνονται. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο link https://metropolismall.com.cy/ .

Τι θα περιλαμβάνει

—————————

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας έχει συνολική έκταση 39.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοπους και χώρους στάθμευσης συνολικής χωρητικότητας περίπου 1.450 οχημάτων.

Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court θα πλησιάζει τα 29.000 τ.μ. Ένα πολυεθνικό ιδιαίτερο brand που πραγματοποιεί κάθοδο στην κυπριακή αγορά, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Metropolis Mall είναι το Kiabi, με φυσική παρουσία σε 17 χώρες και διαδικτυακή παρουσία σε 25 χώρες.

Στο χώρο και την ευρύτερη περιοχή του Metropolis Mall, έναντι του νέου ΓΣΖ, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί έργα αναβάθμισης, όπως νέοι δρόμοι, εκατοντάδες δενδροφυτεύσεις, ψυχαγωγικά πάρκα καθώς επίσης εύκολες προσβάσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

 

Send this to a friend