Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Ψάχνουν πληροφορίες για το τροχαίο με θύμα 65χρονο οδηγό
Λάρνακα: Ψάχνουν πληροφορίες για το τροχαίο με θύμα 65χρονο οδηγό

Λάρνακα: Ψάχνουν πληροφορίες για το τροχαίο με θύμα 65χρονο οδηγό

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Έκκληση προς όποιον έχει πληροφορίες για το θανατηφόρο δυστύχημα κοντά στην περιοχή Λειβαδιών απευθύνει η Αστυνομία. Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου – Λάρνακας, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, είναι ο 65χρονος Σταύρος Παντελή, κάτοικος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.30μ.μ. το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε ο άτυχος Παντελή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός του δρόμου.Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός του. Από το δυστύχημα αποκόπηκε επίσης πάσσαλος υψηλής τάσης ηλεκτρισμού της ΑΗΚ. Ο 65χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προηγουμένως χρειάστηκε η επέμβαση μελών της ΑΗΚ, οι οποίοι απέκοψαν το ρεύμα στην περιοχή, ώστε οι πυροσβέστες να μπορέσουν να προσεγγίσουν το φορτηγό. Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση και παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804149 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Ο Σταύρος Παντελή επέστρεφε από τη δουλειά του με προορισμό το σπίτι του. Καταλείπει δύο ενήλικα παιδιά.

 

 

Send this to a friend