Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ FastBet στη Meridianbet
FastBet στη Meridianbet

FastBet στη Meridianbet

Η Meridianbet σας δίνει την ευκαιρία, μέσω της επιλογής του FastBet, να δημιουργήσετε το δελτίο που εσείς επιθυμείτε, απλά εύκολα και γρήγορα, στο δικό σας χώρο με την δική σας άνεση!

Μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής μας, επιλέξτε τους αγώνες και τις στοιχηματικές αγορές που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να έχετε συνδεθεί, καθώς δεν χρειάζεται ο να έχετε ενεργό λογαριασμό.

Αφού έχετε δημιουργήσει το δελτίο σας, επιλέξτε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε και επιβεβαιώστε τη δημιουργία του FastBet.

Ο αριθμός του FastBetθα εμφανιστεί πάνω στο δελτίο που βλέπετε.

Δώστε αυτόν τον αριθμό σε οποιοδήποτε πρακτορείο μας, και το δελτίο σας θα εκτυπωθεί σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Ο κωδικός του FastBetθα είναι διαθέσιμος για48 ώρες από τη στιγμή της δημιουργίας του (χωρίς να υπάρχουν ανενεργοί κωδικοί στο δελτίο). Εάν οποιοδήποτε γεγονός που συμπεριλαμβάνεται στο δελτίο έχει ξεκινήσει, τότε το συγκεκριμένο δελτίο δεν θα είναι πλέον σε ισχύ.

Έγκυρες αποδόσεις στο δελτίο είναι οι αποδόσεις που αναγράφονται κτά την στιγμή της εκτύπωσης του στο πρακτορείο και όχι την ώρα της δημιουργίας του γρήγορου στοιχήματος.

Μάθετε περισσότερα για την ειδική αυτή προσφορά, καθώς και για τις υπόλοιπες προσφορές που είναι διαθέσιμες για τους παίκτες του διαδικτυακούστοιχήματος, στο www.meridianbet.com.cy.

 

Send this to a friend