Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αναπάντεχος θάνατος 17χρονου Κύπριου στην Αυστραλία – Άγνωστη η αιτία θανάτου
Αναπάντεχος θάνατος 17χρονου Κύπριου στην Αυστραλία – Άγνωστη η αιτία θανάτου

Αναπάντεχος θάνατος 17χρονου Κύπριου στην Αυστραλία – Άγνωστη η αιτία θανάτου

Η είδηση του θανάτου ενός 17χρονου Κύπριου έχει βυθίσει στο πένθος την κυπριακή παροικία της Μελβούρνης ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σύμφωνα με τον Νέο Κόσμο, πρόκειται για τον James Τσίντος, έναν ταλαντούχο μαθητή του Brighton Grammar.

«Είμαστε συγκλονισμένοι», είπε στο «Νέο Κόσμο» ο πατέρα του Χάρης Τσίντος σημειώνοντας ότι ο ίδιος, η μητέρα του Βενετία και οι αδελφές του Χριστίνα, Ελπίδα και Γεωργία είναι συγκλονισμένοι από τον αναπάντεχο αθάνατο και ψάχνουν για απαντήσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 27 Μαΐου όταν παρουσίασε συμπτώματα αναφυλαξίας.

Πέθανε στο νοσοκομείο την 1η Ιουνίου και τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από τον ιατροδικαστή.

«Η απίστευτη συμπαράσταση από τα μέλη της ελληνικής και της κυπριακής παροικίας καθώς και από το Brighton Grammar είναι παρηγοριά για μας και μας δίνει κουράγιο» λέει ο Χάρης Τσίντος.

O James Τσίντος ήταν ο μικρότερος εγγονός του Τζιμ Τσίντου, του πασίγνωστου σεφ της παροικίας, που είχε δικά του ελληνικά εστιατόρια ενώ πρόβαλε την ελληνική κουζίνα και μέσα από αυστραλιανές τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο παππούς έκανε αναρτήσεις στο Facebook για το αγγελούδι του που έφυγε ενώ δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» πως ο πόνος του είναι απερίγραπτος.

Η κηδεία του James Tsindos θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιουνίου στην Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill.

Send this to a friend