Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρνακα και κατάσχεση ενός κιλού κοκαίνης
Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρνακα και κατάσχεση ενός κιλού κοκαίνης

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρνακα και κατάσχεση ενός κιλού κοκαίνης

Ένα κιλό κοκαΐνης, συσκευασίες με μικρές ποσότητες μαριχουάνας και μεγάλος αριθμός πυροτεχνημάτων κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία «φόρεσε χειροπέδες» σε τρία πρόσωπα.

Οι συλλήψεις και η κατάσχεση των παράνομων ουσιών έγιναν έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών της ΥΚΑΝ σε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών. Το ένα κιλό κοκαΐνης εντοπίστηκε στην κατοχή 39χρονου, τον οποίο ανέκοψαν για έλεγχο τα μέλη της ΥΚΑΝ το μεσημέρι του Σαββάτου σε δρόμο της περιοχής Αραδίππου, όπου ο ύποπτος οδηγούσε το όχημά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου οδηγώντας επικίνδυνα το αυτοκίνητό του, το οποίο συγκρούστηκε με τρία αστυνομικά οχήματα προτού ακινητοποιηθεί. Αμέσως μετά ο ύποπτος επιτέθηκε εναντίον μελών της Αστυνομίας, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Η κοκαΐνη βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, σε συσκευασία, και προφανώς προοριζόταν για αγοραπωλησία. Έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών που προέκυψαν γύρω από την υπόθεση της κοκαίνης, ακολούθησε έρευνα στην κατοικία άνδρα και γυναίκας, ηλικίας 32 και 31 ετών.

Κατά την έρευνα βρέθηκε μικρή ποσότητα μαριχουάνας, βάρους περίπου 40 γραμμαρίων, σε τρεις νάιλον συσκευασίες. Εντοπίστηκε, επίσης, μία ζυγαριά ακριβείας κι ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς και 19 συσκευασίες που περιείχαν αριθμό πυροτεχνημάτων.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σχετικά με αδικήματα που αφορούν κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Με βάση την ποσότητα των ποσοτήτων που ανευρέθηκαν, αλλά και τα υπόλοιπα τεκμήρια που κατασχέθηκαν (ζυγαριάς ακριβείας, σπαστήρας κτλ), η ΥΚΑΝ πιστεύει ότι οι τρεις συλληφθέντες ανήκουν σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά.

Για τον σκοπό αυτό, αναζητούνται οι συνεργάτες των υπόπτων και οι τελικοί παραλήπτες της κοκαίνης.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend